Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Konser Afiş Denemesi ADEM

seevgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arka fon olmamış yazı fontuda olmamışş

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazıları ben yazmadım çocun gitarında yazıo! :D hadi onada laf et gitarın üstündeki yazıların tipografisini begendin mi :p!.. ehuehe..

arkadaşın adı adem ve gitarın üstünde seni seviyorum ümit yazıyo :D

afiş olarak bakarsakta afiş en geç 6 saniyede anlaşılmalıdır. buradaki yazıları okumak resimdeki adamı görebilmek için bayağı bakmak gerek. Bence olmamış

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence konser afişi dene-me çünkü karşadan yazılar okunmuyor. en azından beyaz noktaları koymaya bilirsin

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
afişte scribble tarzı fontlar kullanırsan verdiğin grafik kalem efektine daha uygun olur..bir de alt kısımda ki eğimi yazıya da ver ki hareketlilik devamını korusun...aifşteki ADEM yazısı çok okunmuyor, rengini ya da yerini değiştirirsen kurtarır sanırım...ama konsept olarak çok hoşuma gitti...emeğine sağlık..

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
biraz karışık geldi..duvardaki adem yazısı zor okunuyor.ayrıca gri lekelerde fazla olmuş gibi.emeğine sağlık

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
afişte scribble tarzı fontlar kullanırsan verdiğin grafik kalem efektine daha uygun olur..bir de alt kısımda ki eğimi yazıya da ver ki hareketlilik devamını korusun...aifşteki ADEM yazısı çok okunmuyor, rengini ya da yerini değiştirirsen kurtarır sanırım...ama konsept olarak çok hoşuma gitti...emeğine sağlık..

biraz karışık geldi..duvardaki adem yazısı zor okunuyor.ayrıca gri lekelerde fazla olmuş gibi.emeğine sağlık

Teşekkürler