Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Korku'nun bir başka yüzü...

brhmdkz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eleştirilerinizi bekliyorum.

ateslibiseycopyyj0.jpg

Son düzenleme:

brhmdkz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konu düzeltilmiştir. dikkatinize...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence tek bir font kullanmayı deneyin her cümle için ayrı bir font karmaşa yaratmış Neslihan demir özel isimdir ve özel isimler büyük harfle başlar siz küçük harfle yazmışsınız.
ayrıca aynı yerde 2 tane Neslihan demir yazıyor biri küçük harflerle biri büyük harflerle
orada Neslihan'a ait bir fotoğraf var 1tane Neslihan demirde yazıyor 2.Neslihan demir neden orada?Bu tür tipografi hataları tasarımı yok eder.Ayrıca Neslihan kelebekse kanatlar neden kafasında anlamadım bence yeniden tasarımı elden geçirin emeğinize sağlık...

brhmdkz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sayın Damla 1 :

" Bence tek bir font kullanmayı deneyin her cümle için ayrı bir font karmaşa yaratmış Neslihan demir özel isimdir ve özel isimler büyük harfle başlar siz küçük harfle yazmışsınız.
ayrıca aynı yerde 2 tane Neslihan demir yazıyor biri küçük harflerle biri büyük harflerle
orada Neslihan'a ait bir fotoğraf var 1tane Neslihan demirde yazıyor 2.Neslihan demir neden orada?Bu tür tipografi hataları tasarımı yok eder.Ayrıca Neslihan kelebekse kanatlar neden kafasında anlamadım bence yeniden tasarımı elden geçirin emeğinize sağlık... "
Yaptığınız yorum için önceklikle teşekkür ederim. Ancak bu konu diğer çalışma ile ilgili. Bilginize...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın Damla 1 :

" Bence tek bir font kullanmayı deneyin her cümle için ayrı bir font karmaşa yaratmış Neslihan demir özel isimdir ve özel isimler büyük harfle başlar siz küçük harfle yazmışsınız.
orada Neslihan'a ait bir fotoğraf var 1tane Neslihan demirde yazıyor 2.Neslihan demir neden orada?Bu tür tipografi hataları tasarımı yok eder.Ayrıca Neslihan kelebekse kanatlar neden kafasında anlamadım bence yeniden tasarımı elden geçirin emeğinize sağlık... "
Yaptığınız yorum için önceklikle teşekkür ederim. Ancak bu konu diğer çalışma ile ilgili. Bilginize...

Ben yorum yaparken farklı bir tasarım vardı şimdi tasarım değişmiş...yorum yapmaya korkuyorum ya buda değişirse yorumum havada kalırsa:)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Afişiniz biraz daha az karmaşık olabilir. Gerçi çocuğun içindeki karmaşayı dile getirmişsiniz bu yaptıklarınızla ancak bazen en tenha şeyler en kalabalık şeyleri dile getirebilir :) karanlıkta yalnız kalan huzursuz bir çocuk ifadesi bile çoğu şeyi ifade ederdi.
Bir de yazılar gereksiz uzun görüntüsü veriyor. Metni biraz kısaltarak ya da yazı yerleşiminde değişiklik yaparak hakkından gelebilirsiniz bu duygunun. Aslında her ikisi de isabetlki olurdu :) Ellerinize sağlık

dejavu03

🌱Yeni Üye🌱
korku verici bi afiş olmamış... Tasarım olarak korku afişlerinde genelde boşluk hissi veren karanlığı işaret eden tasarımlar üzeride durursanız daha başarılı olursunuz diye düşünüyorum. Bu afiştede gözleri ten renginde değilde kızmızı olarak yerleştirirseniz daha iyi olur bence iyi çalışmalar...

dejavu03

🌱Yeni Üye🌱
Bir şey daha dikkate alırmısın söylemek istiyorum fikir vermek için küçük bir çocuk karanlık harabe şeklinde bir odanın köşesinde büzüşmüş bir şekilde ellerini ayaklarına dolamış bi vaziyette uzak ve yukardan bi çekim resmiyle afiş mükemmel olur bence işallah dediğim şeyleri anlatabilmişimdir. Kolay gelsin...

mine_20

🏅Acemi Tasarımcı🏅
karmaşık birraz kırmızı rengi olmamış gibi anlatılmak isteneni tam anlatamamışsın gibi geldi bana birazdaha uğraşırsan iyi bişeyler çıkartabilirsin

brhmdkz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkür ederim. Yorumlarınızı büyük bir titizlikle takip ediyorum. Herbirini dikkate alıyorum. Çok teşekkürler...