Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok izlemiyorum ne yazık ki ama eminim izlemeyen daha birçok kişi vardır. biliyorsun forumda anlamsızca asdgh yazan insanlar da mevcut. bu nedenle sormuştum ben de
mouse ile böyle bir çalışma gerçekten muhteşem. emeğine, saatlerine, ellerine sağlık. ne kadar uğraşmış olabileceğini tahmin ediyorum. ancak madem bir eleştiri yapıyoruz altın saçan elin işaret parmağındaki sorun benim de gözüme takıldı. söylemeden geçmeyeyim. bir de korsan kızımızın kendisine göre sağ göğsü çivarında sanki orda olmaması gereken bir beyaz leke var gibi. tam olarak ne olduğunu anlayamadım. sanki orda bir ışık efekti vermek istemişsin gibi ama tam olmamış sanırım. yine de çok tebrik ediyorum. gerçekten süper...
Teşekkür ederim Sayborg Elbetteki eleştirilecek parmaklarındaki duruş zor bir duruş birde vucudun bir tarafı önde olduğu için elde ondan önde olduğu için orantı sorunu gibi görünebilir belkide öyledir olabilir teşekkür ederim