Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Koruma Sirketi Dosya Calismasi

YavuzSahin

🌱Yeni Üye🌱
010203.gif

Arkadaslar,

Fikirlerinizi bekliyorum.

Benzer konular

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmayı kırıma göre yapmamışsın sanırım bilmiyorum bilinçli mi yaptın ama oyle yaptıysan da düzeltmelisin. dosyanın ortadan kırıldığında foto ve adres bilgisi tam kırımda ortada kalacak. ama bu 3 kırımsa ve soldaki dar kısım da içeriye kıvrılıyorsa bu defa da iç tarafdaki kulakla pek uyumlu olmayacak. ayrıca web adresini küçük harflerle yazmanı öneririm bu şekilde görüp de büyük harfle girmeye çalışanlar olacaktır mutlaka. hoş renkler kullanmışsın fakat güvenlik firması için biraz daha sert bir çalışma olabilirdi ayrıca arkaplandaki göz de diğer görseller gibi vektör değil de fotoğraf olsa sanki daha hoş durabilir.
emeğinize sağlık

matad0r

🌱Yeni Üye🌱
Security kelimesini Securıty şeklinde yazmışsınız malum ingilizcede küçük ı harfi mevcut değil. Onu düzeltmeniz gerekir. Vektörel olarak kullandığınız göz çalışmanızın canlılığını almış ayrıca kullanmış olduğunuz görsellerde gölge yerine siyah yada beyaz stroke kullanırsanız görselleriniz daha canlı duracağına emin olabilirsiniz.. Bunlar benim şahsi fikrimdir. Çalışmalarınızın devamını dilerim. Emeğinize sağlık.

Saygılarımla

YavuzSahin

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim!

Fikirlerinizi kulak verecegimden emin olabilirsiniz. :)