Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

köşe ve kenarlar zamanla kabarıyor

erdal usta

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim ben erdal usta sana yardımcı olayım ben istanbulda bir fimada usta başı olarak aktif görevdeyim benimde sıkıntılarım vardı senin bahsettigin gibi ama şu şekilde yaparsan işin dogru olur ve sorun çözülür nasılmı 3m sıvı tutkal kullanacaksın eyik ve derin yerlere bir pamuk veya bez ile ince bir tabaka sür ama ilk önce uygulama yapacagın yeri ispirto ile temizle sonra iyice yapıştır sıcak hava tabancasıyla ısıt yani fönle ısıt birdaha sen bile sökemezsin ama folyon 3m olsun kolay gelsin slm.

iki-z

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bu konunun çözümünde bende cenkerbey e katılıyorum baskıdan sonra uygulama için 2-3 gün bekleyin farkı göreceksiniz

zehragülacar

🌱Yeni Üye🌱
cok guzel ama bazları özellıklede lazm olanları acmıyorum corelde :::::::(

ggrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sayın reklamcı arkadaşım ısıtıcıyı anladımda,,, tiner ne için onu belirtirmisin.. ayrıca yukardaki arkadaşlara tavsiyen kıvrım ve kanallarda çok fazla araç kapl. sıvısı kullanmayın
kaygan zemin kaybolmuyor sonra, yapışmıyor folyo oraya. benim başıma çok geldi üst kanal yapışıyor alt kanal, yapışmıyor(kabarma değil, yapışmıyor,)

zombi1976

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam Ben size derim kı lamınasyon atıldıgı zaman daha rısklı oluyor folyo onun ıçin en saglamı lamınasyonsuz uygulamadır .Öncelikle uygulama alanını guzel bır sekılde suyla sılıyoruz hıc bır kımyasal madde kullanmıyoruz. Ondan sonra hava kabarcıgı olmaması ıcın raklemızın duzgun olması lazım raglede bır sorun yoksa elımızı ıyı kullanmamaız gerekıyor kanallar için yapıstırırken bir kosesınden hava cıkacak gıbı acık bırakmalısınız ondan sonra
kanalın genıs olan yerınden baslıyarak fon yardımıy la havayı o koseye dogru ıtmelısınız içerde hıc bır sekılde hava kalmamalı havayı komple cıkardıktan sonra fönu 200 dereceye getırıp el yardımıyla kanalı 1 basından baslayıp kanalın sonuna kadar 2 tur yapılarak ıyıce ısıtılmalıdır benım bu arada 17 sene bir tecrubeye sahıbım iyi çalışmalar....

Rhapsody34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Uyguladığım araçlarda 3m kanallı cast folyo + cast laminasyon kusursuz.. Arkadaşın bahsettiği bir tür ilaçtır kaportakai kıvrımlar girinti çıkıntılar ve cam kenarlarına sürülür ve ısı etkisini yitirdiğinde o bölgelerin kalkmasını engeller istanbul reklam da vardı o kimyasal..

Mactac folyo yu kesimde dahi kullanmam çünkü ne zaman uyguladıysam bana sıkıntı çıkartmıştır. hatta 10 sene önce brandaya yapıştırdım yerine asıldığında komple bir harfin düştüğüne şahit oldum... Oracall ve 3M den vazgeçmeyin derim... unifol da kullanılabilir bi malzeme.