Arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyorum..
M mejo 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 19 Tem 2009 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 7 Şub 2010 #1 Arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyorum..
mehmetmetin ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 181 Tepkime puanı 10 Web sitesi www.facebook.com 8 Şub 2010 #2 Logo da sadelik çok önemlidir. Ama çalışmanız baya karışmış gibi. Daha sade bir çalışma yapmanızı öneririm. Ayrıca 'Köseoğlu elektronik' değil mi? Yani orada ki design yazısını tam anlamadım ?
Logo da sadelik çok önemlidir. Ama çalışmanız baya karışmış gibi. Daha sade bir çalışma yapmanızı öneririm. Ayrıca 'Köseoğlu elektronik' değil mi? Yani orada ki design yazısını tam anlamadım ?
M mejo 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 19 Tem 2009 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 8 Şub 2010 #3 mehmetmetin' Alıntı: Logo da sadelik çok önemlidir. Ama çalışmanız baya karışmış gibi. Daha sade bir çalışma yapmanızı öneririm. Ayrıca 'Köseoğlu elektronik' değil mi? Yani orada ki design yazısını tam anlamadım ? Genişletmek için tıkla ... Yok. design de var.Böle Olmasını İstediler. :smile:
mehmetmetin' Alıntı: Logo da sadelik çok önemlidir. Ama çalışmanız baya karışmış gibi. Daha sade bir çalışma yapmanızı öneririm. Ayrıca 'Köseoğlu elektronik' değil mi? Yani orada ki design yazısını tam anlamadım ? Genişletmek için tıkla ... Yok. design de var.Böle Olmasını İstediler. :smile:
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 8 Şub 2010 #4 Çok karışık olmuş.Daha sade ve derdini anlatabilecek bir logo çizmelisiniz.Biraz araştırma ve logoları incelemeniz lazım. Kolaylıklar diliyorum.
Çok karışık olmuş.Daha sade ve derdini anlatabilecek bir logo çizmelisiniz.Biraz araştırma ve logoları incelemeniz lazım. Kolaylıklar diliyorum.
hunterboy ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 12 Haz 2008 Mesajlar 1,371 Tepkime puanı 45 8 Şub 2010 #5 Arka kısımdaki mavi çizgili daireyi atarsan sadece font bundan daha iyi olur bence...