Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Köy Ekmegi Poseti Tasarimim

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
sagol macci arkadasim müsteri istegi dogrultusunda bu cikti daha da iyisini beraberce eksiklerimizi tamamlayarak insallah basaracagim :)

emre-kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yako kardeşim bilgilerin için çok tşk ederim bizim aslında 70x100 ofset mak nalarımız var pasta kutusu basıyoruz flesko işine daha 6 ay oldu başlayalı ve yeniyiz sektördeki boşluktan dolayı. şu andada flesko mak. bilgisi olan bi elemanımız yok aslında :D daha kendimizi geliştiriyoruz. sölediklerini dikkate alıyorum . bilirsin fleskoda renkleri ust uste oturmak cok zordur mutlaka kayma yapar onlarda cok zorlanıyoruz. bilgilendirdigin için tşk ler saygılar .

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
ısparta gülleri değilmi? ellerine sağlık klasik ekmek poşeti işte denilecek birşey yok müşteri varsa iişin içinde ben yorumm için yokumdur herzaman

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerinize saglik yorular icin... Bu arada emre-kara kardesim flexo nun oturmama sebeplerinden birkaçını sana saymak isterim merdanelerinden kaynakli salgi yada ölçü dengesizligi olabilir bence onlari bir kontrol ettirmelisin göreceksinki onlarda problem vardir. Iyi calismalar dilerim

emre-kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerinize saglik yorular icin... Bu arada emre-kara kardesim flexo nun oturmama sebeplerinden birkaçını sana saymak isterim merdanelerinden kaynakli salgi yada ölçü dengesizligi olabilir bence onlari bir kontrol ettirmelisin göreceksinki onlarda problem vardir. Iyi calismalar dilerim

yako kardeşim saol bizim makinalar asıl amaclı karton baskı yapmak için yaptırılmıstı şimdi ama piyasadaki duruma göre yaglı kagıt sülfit ve kraft gibi ince gramajlı kagıtlar kulanıyoruz bilirsin karton mak dişli ile ince gramajlı makina dişli sitemi farklı biz daha cok bunada sebeb göruyoruz ama muhtemelen dedigin gibi merdanelerde de sorun olabilir tabi bunda bi miktarda klişede de olabilir nnede olsa esniyor. biz makinayı ist da yapyırdık markasını sormuştun gecenlerde istersen özelden kişi ismi verebilirim kime yaptırdıgımızı ist kendide bu işleri yapıyor mak yapan tşk saygılar

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
okey anladım. Ismını vermene gerek yok sagol bizim burda bir arkadaşımızın abisi mühendis bir makina yaptı akıllara zarar kardesim sana istersen bastığı işlerden numuneler yollayabilirim 8 renk flexo makinesi yaptı adamlar resmen çılgın... nezaman istersen bana özelden herkonuda mesaj atabilirsin iyi günler dilerim

emre-kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yako kardeşim eyw tşkler saolsın bende sana yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

Emrah1234

🌱Yeni Üye🌱
bence cok güzel olmus. benimde ekmek posetleri bastirmam lazim
bana yardimci olacak arkadaslar varmi acaba?
ben almanyadanim baskiyi TR´de yaptirmak istiyorum daha ucuz olabilecegini düsünüyorum.

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
Emrah1234 kardes bana özelden mesaj at lütfen yardimci olmaya calisirim

Faro

🏅Acemi Tasarımcı🏅
senden daha ii tasarımlar bekliyoruz yakubum :D:D ama bunda müşterininde parmağı vardır biliom ben bu adamı D:

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
tesekkürler fahrettin yapariz Allah izin verirse kardesim hep beraber paylasiriz bu güzel sitede elimizdeki doneleri iyi calismalar kardesim