Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kpt plugin ?

R€€L

🌱Yeni Üye🌱
s.a arkadaslar photoshop ile hobi olarak uğrasmaktayım acemiyim
siz değerli ustalara sorum şu kpt6 rütuş plugini photoshopa nasıl ekleniyor seriali girdim setupu kurdum girdim bi sürü dosya var ekran görüntüsü aşagıda hangisini filter klasörünün içine yapıstırcam? ayrıca bu rütüs plugini uygulamasının hakkında bilgide verirseniz memnun olurum saygılar

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
yanlış hatırlamıyorsam Plug-İn'in Setup kurduğunuz zaman size soruyor olan plug-ın nereye kayit etmek istiyorsunuz...

R€€L

🌱Yeni Üye🌱
tsk ederim silip yeniden yükledim söylediğiniz gibi halletim hocam 2. öğrenmek istediğim seyde bu plugin nasıl uygulanır ayarlarının olduğunu duymustum bilgilendirirseniz memnun olurum

R€€L

🌱Yeni Üye🌱
yardım edebilcek birisi yokmu bu konu hakkında sitede??

R€€L

🌱Yeni Üye🌱
pardon anlıyamadım bu rutüs plugini ile dosya uzantısının alakası nedir.? :s

Dorukhan

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.oxfam.org
Pardon benim kafam başka bi yere gitti :D

C-programfiles-adobe-photoshopCS3-plugins klasörüne kopyalayıp yapıştırın.Tabi Photoshop kapalıyken bunu yapın. Photoshopu açtığınızda bir resim açıp Filitre imagenomic-portraiture seçeneğini kullanarak rötuş işlemini yapabilirsiniz.

R€€L

🌱Yeni Üye🌱
usta biraz daha detaylı anlatabilirmisin anlamadım. ayrıca kpt,ye kısayol atayarak cok kolay sekilde sadece f2 tusuyla rutüş yapıldığını sonra göz kulak gibi uzuvların temizlenip işlemin işlemin 10.-15 saniye içinde tamamlandığını gördüm bu konu hakkında bilgin varsa paylasırsan memnun olurum