ucuna yaprak eklenmiş font gibi geldi bana . font ve yapraktan başka bir işlem yaptın mı ?
Genel itibari ile beğenmedim. Sadelik güzeldir de sadece font ile sadelikte olmuyor canım ya.
...Bazen en iyi şevk çok sert davranmayla da verilebilir...
ucuna yaprak eklenmiş font gibi geldi bana . font ve yapraktan başka bir işlem yaptın mı ?
Genel itibari ile beğenmedim. Sadelik güzeldir de sadece font ile sadelikte olmuyor canım ya.
Burada aslan terbiye etmiyoruz yeni başlayanlara yol gösteriyoruz.Söylediğiniz şeyler mantıklı ancak bunları uygulamaya geçirmek lazım.Yorum dahi yaparken kullanılan sözler yeni başlayanlar için önemlidir.Daha başlamadan bir kişinin bütün hevesini yerlebir edebilirsiniz.Size kötü dahi olsa hoş hoş deyip geçin demiyoruz lakin sert yorumun bile bir adabı vardır
Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir..
o zaman şöyle diyeyim. Logo sade olmalıdır klişesini kullanmayacağım zaten logolarda sadeliğin önemli olduğunu biliyorsun. Yaptığın logo taslak olabilir. Daha farklı işlemlerle logo haline gelebilir. Kreatif kelimesine ne yazık ki klasik bir font yakışmıyor. Tavsiyem bu kelimeye (tabi hangi sektör bilemiyorum ama kelime olarak ele alırsak) daha modern bir font kullanman olacaktır. Yok mecbur böyle bir font diyorsan. Öncelikle yaprak ile yazıyı bütünleştir. Sanki yaprak kahverengi bir bitmap yazı ise type gibi duruyor. Yani dışardan yaprak resmi almış ucuna iliştirmişsin gibi. Yaprağı mümkünse K harfine oturtarak ve elinle çiz.Referans bir yaprak üzerinden pen tool ile geçebilirsin. Sonrasında yazı ile yaprak aynı renk olsa güzel olur geçişli ve efektli olabilir. Son olarak yaprağı belirgin çizmek zorunda değilsin . Bakan kişi baktığında yaprak olduğunu anlasın yeter. Neredeyse damarları görünecek bir yaprak yapmaya gerek yok. Ha bu arada ben iyi miyim. Kendimce değilim ancak eskiye göre ilerlediğimi düşünüyorum. Çalıştığım yerdeki diğer grafikerlerin aksine ben aynısı dahi olsa vektörelleri elimle çizmeye çalışıyorum. Çok işe yaradığına inanıyorum. Paylaşacağım bu gün yaptığım bir kaç işi