Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım logo yapımı hakkında araştırmalarda bulunmalısın. Logo her zaman sade olmalıdır.İç içe figürler ve resim tarzı objeler yerine sade ve anlaşılır tasarımlar seçilmelidir... Biraz araştırırsan ne demek istediğimi anlayacaksın...
Dostum çok eksiğin var. Bu sebeple çok iyi araştırma, inceleme, uygulama yapman gerekiyor. Sadece bir sorum olacak. Meslek sorulduğunda grafikerim diye mi cevap veriyorsun ?
Dostum çok eksiğin var. Bu sebeple çok iyi araştırma, inceleme, uygulama yapman gerekiyor. Sadece bir sorum olacak. Meslek sorulduğunda grafikerim diye mi cevap veriyorsun ?
Mesleğinde grafiker yazar bir insan için sanırım logo bilginizin üstünden tekrar geçmelisiniz ..
K harfinin içindeki kum saati nedir diye sormak istiyorum. Amblem olarak kum saati kullanmak istediyseniz neden bu amblem bu kadar küçültülmüş ve K harfinin içine sıkıştırılmış durumda.. ? Bu logonun küçülmesi ve basılması durumunda kim bu kum saatini görebilicek ve vermek istediğiniz mesajı anlayabilicek merak ediyorum.
Bu firma türk firmasımı diye sormak istiyorum. Türk firmasıysa Kargo'nun Cargo olarak yazılması hiç hoş olmamış. Eğer yabancı bir şirketse neden sloganda ingilizce değildir? Logonun yarısının türkçe yarısı ingilizce oluşu ilginç bir karmaşa oluşturmuş .
Bunun dışında sloganın iki köşesindeki tırnak işaretlerine ne gerek var? Bunu biri mi söylüyor. Birinin lafımıdır bu ki tırnak işareti içindedir. Onu geçtim tırnak işareti nasıl bir detay oluşturmuş durumda hiç fark ettiniz mi ?
Krm fontundaki gayri resmi durum bu şirketi sizcede basit göstermemişmidir. Verilmek istenen mesaj sallaya sallaya götürürüz gibi sanki "r" ve "m" harfleri o kadar titrekki arabalarımız bozuk dermiş gibi.
Logoyu daha etkili ve daha hoş kılmak için önce konuya uygun bir font bulmalısınız. Amblem olarak kum saati kullanmaya kararlıysanız kum saatini K harfinin içinden çıkarıp daha çok büyülterek daha uygun yerlerde kullanmalısınız.
ya arkadaşlar dostumuz bi logo hazırlamış amatör yada değil bizlerden sadece yorum istemiş, grafiker olup olmadığını bırakalım bi yana logo hakkında eksileri yada artılarını söyleyelim! lütfen birbirimizi kırmadan incitmeden!
daha iyi logo tasarlamak istiyorsan öncelikle sektörü biraz araştır ve senden önce yapılan logoları biraz gözlemle sonra sende göreceksinki daha sürper bir logo ortaya çıkacak ( yaptığın logo sektören ve anlatımdan uzak ) kolay gelsin...