Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kuaför için one way vasion çalışmam..

yeşim (")

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmanız cok güzel. zemini nasıl hazırladıgınızı ogrenebilir miyim. calısmayı paylasıma sunma imkanınız var mıdır?

teşekkr ederim çalışmayı corel draw ve photoshop programlarını kullanarak yaptım.en kısa zamanda paylaşmaya çalışıcam....

(",)

moon335f

🌱Yeni Üye🌱
alttaki bayanın saçları daha iyi kesilebilirdi.... birde böyle deneyin eminim daha güzel görünecektir... ve ilk yorumdaki gibi aynı bayana biraz daha contrast verin

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
font bana sakıncalı gelmedi gitmiş ama daha iyi olabilirmiş
benim gözüme ilk çarpan 1.2. yanyana duran görsellerde (üst) amaç saç modelleri sunmaksa bunu daha ön planda tutan birşey görmek isteği(fon çok daha ön planda kalmış) ve alttaki büyük görseldeki dekup sorunu oldu.

kötü değil ama bi takım eksikleri kalmış bana göre. emeğinize sağlık

kareli

🌱Yeni Üye🌱
slm çok güzel olmuş bende malatya da bir kufaföre yapacam yardımcı olursan sevinirim

kareli

🌱Yeni Üye🌱
anema hanım bende malatyalıyım bana grafikerlerlik hakında biraz yardımcı olabilir misiniz adım yunus bir tasarım yapacam şimdiden teşekürler

kara.han

🌱Yeni Üye🌱
resimler fena değil fakat zemin daha değişik tarzda
olabilirdi

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Parmak kaldırıyorum :) çalışma camda hoş duracağı belli inş uygulanan yerde tabela filan bu çalışmayı tamamlar ozaman çok daha güzel durur tabi.

genc_kaptan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fon rengi one way vision için çok koyu olmus bıldıgınız gıbı one way calısmalarında koyu renk camdan ıcerı gorunmesını dahada arttırıyor yanı calısmanın guzellıgı bıraz gerı planda kalıyor. acık renklerden olussaydı bu calısma veya one way yerıne normal folyo baskı olsaydı cok daha guzel olurdu. yanı demek ıstedıgım one way olarak uygulanmıs halının tabıkı de bızım su an ekranda gordugumuzle hıc bır alakası olmadıgıdır..

ıyı calısmalar

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir kuaförün camında bu görsel yer alacak ve kadının saçlarının decupesi çok kötü :S

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Madem bu akdar eski bir konu güncellenmiş bizde birşeyler yazalım...

Aslında pek fazla söylenicek husus yok.Renkler gerçekten çok güzel kullanılmış.Bir son fotoğraftaki kesimde birkaç problem var onunda nedenini açıklamışsın.Emeğine sağlık...

dildare

🌱Yeni Üye🌱
zeminde uygulanmış backgroundları çok begendım rica etsem paylasma ımkanınız olur mu _?

ozanbb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
10 üzerinden 9,5
font seçimi kesinlikle doğru (sadece detaycı bakış açısı ile antisempatik gelebilir ve nedenine gelince ebat ve yerleşimi! - ki;ben bu olayı hoş karşılayabiliyorum)
zemin olağanüsü ton geçişleri
evet tek resimli çalışmadaki resim (yüksek çözünürlüklü resim bulmak çok evet ama sanki ne bilim o resim 80'li yıllardan kalma gibi...)
tüm meslek gurubumuzdaki gibi eminim sende bu işin hakkına gelince standart miktarda kazanamadığını düşündüğümden ("kısaca müşterinin eline çok ayağına" dedirtecek durumda ise "10 üzerinden 10" Yok eh işte kazanıp hakkımı aldım diyorsan "10 üzerinden 9,5"
kolay gelsin.

turkuvazbayrak

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.turkuvazbayrak.com
kırmızı arka fon çok hoş .... çalışma one way se zaten kuaföre ayrı bir hava katacaktır hem uygulamasıda kolay .....çok uzaktanda insanların dikkatinide çekecektir. ....amaç estetik ve
tanırırlığı arttırma ....
konuyla alakası yok ama sarışın hanımlar daha mı dikkat çekiyor poster baskılarında ,,