Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

küçük folyo kesim makinası

kardelenkurt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kardelentasarim.net
Merhaba arkadaşlar..Bir araç fan sitesi sahibiyim. Ve stcikerlarımızı kendimizi üretmek istiyoruz. Toptan folya alırız sticker da hazır. Sticker boyutu 20x10 cm boyutunda. Bu normal yazıcılar gibi o boyutta kesiciler var. Onlardan nette bulamadım. Bi baskı merkezinde görmiştüm hatta yazıcıdan da küçük bişi.

Bunu nerden bulabilirm ya da bulabileceğim bir adı var mı? Teşekkürler saygılar

Benzer konular

guraykurtoglu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
forum kurallarında yasakmı ? kusura bakma bilmediğim için reklam olur diye yazamıyorum ama mail adresini verirsen çinde bir firmaya mail atmıştım cevap geldi adresi verebilirim gümrük ve nakliye hariç 330 dolar civarında ve a3 ebadında kesim yapabiliyor...Saygılarımla

sulkor

🌱Yeni Üye🌱
bende bilgi almak istiyorum ama özelden msjda atamıyorum size bende küçük çapta şeyler kesmek istiyorum bana yardımcı olun lütfen

hikomix

🌱Yeni Üye🌱
Elimde çok az kullanılmış 20 cm e 100 cm lik folyo kesen makina var benimle irtibata geçiniz

hikomix

🌱Yeni Üye🌱
Elimde çok az kullanılmış folyo kesim makinası var (20 cmx100 cm lik kesim yapabiliyor)

asumer43

🌱Yeni Üye🌱
Sayın
hikomix ve read-shadow buradaki ismimi hotmail olarak eklermisiniz Bende küçük makine arıyorum banada yardımcı olurmusunuz