Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kumaş Üzeri Dijital Baskı

fatiharslan7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ankara'da döşemelik polyester kumaş üzerine baskı yapan bildiğiniz bir firma var mıdır?

Benzer konular

auctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yapsa yapsa kömen reklam yapar.

fatiharslan7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok pahalı fiyatlar veriyorlar. İstanbul'da bir firma da 40x40 cm baskıyı 1.5 liraya yaptırıyorum. Faturası da var inanmayana gösterebilirim. Ankara için 2, 2.5 liraya çıkabilirim. Ayda en azından 2000 adet (her adet 40x40cm) baskı lazım oluyor. İlgilenen varsa yardımcı olsun.

swatch20

🌱Yeni Üye🌱
Dijital Tekstil baskı

Selamlar,

Dijital kumaş baskı konusunda yardımcı olabiliriz.

Promoda Tekstil-Denizli
Tel:0 258 286 57 34

LanS

🌱Yeni Üye🌱
Çok pahalı fiyatlar veriyorlar. İstanbul'da bir firma da 40x40 cm baskıyı 1.5 liraya yaptırıyorum. Faturası da var inanmayana gösterebilirim. Ankara için 2, 2.5 liraya çıkabilirim. Ayda en azından 2000 adet (her adet 40x40cm) baskı lazım oluyor. İlgilenen varsa yardımcı olsun.

bu dedıgınız fırmanın maıl adresını yada telefon numarasını verebılırmısın ıstedıgım fıyatta ve tam aradıgım sehırde yardımcı olursanız sewınırım

4mevsimbayrak

🌱Yeni Üye🌱

Merhaba,
Bu baskı işi ile ilgili çalışman hala devam ediyormu?İstanbul daki firma dijital baskımı yoksa emprime baskımı yapıyor?Polyester kumaş m2 kaç gram?Eğer ilgilenirsen ben polyester ve naylon(polyami) kumaşa dijital baskı yapıyorum.Baskı teknik detayları denemeden sonra konuşabiliriz.

swatch20

🌱Yeni Üye🌱
Pamuk-Polyester Kumaşlara Dijital Baskı

Pamuk veya polyester kumaşlara direkt veya transfer olarak metraj baskı yapabilmekteyiz.
Baskı genişliğimiz max. 180cm. dir.
Deseninizi gönderirseniz sizin için fiyat ve numune çalışması yapabiliriz.

Promoda Tekstil - Denizli
Tel:0 258 286 57 34

sahinselim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kumaş sizdense daha ucuza yaptırablirsiniz. Yardımcı olurum. 532 460 90 14

ssoysever

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ankarada arkalin reklam yardımcı olabilir size

ysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.2eteknoloji.com

bu kadar çok işiniz var neden makine almıyorsunuz ki;???

swatch20

🌱Yeni Üye🌱
Bu firmayı bulamadım. Bana özelden iletişim bilgilerini gönderebilir misiniz?

Arayın yardımcı olalım.
Polyesterli kumaşlar üzerine baskılı ürünler üreten ve yurtdışına ihracat yapan bir firmayız.

PROMODA TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ.-DENİZLİ

Moderatör tarafında düzenlendi:

tnkali

🌱Yeni Üye🌱
Polyester, pamuk, likralı kumaşlara direkt baskı yapmaktayız. Yerimiz İstanbul /Avcılarda.(***) ulaşabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

exmoda dijital

🌱Yeni Üye🌱
istanbuldan sana yardımcı olurum metre ve kumaş enin nedir ankarada kurulu bir tesisi 3 tane var onlarda parkuruna iş almaz

exmoda dijital

🌱Yeni Üye🌱
zeminsiz baskı işin olursa ben o fiyatlara baskı yapabilirim sana ama nakit ödeme iş teslimi ücret 0535 848 22 71