Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Küresel ısınma Afişlerim

grafik_err

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2. Afiş tasarımı güzel olmuş tebrik ederim..
:wink:

melike41

🌱Yeni Üye🌱
başarıların devamını dilerim 2. afişin gercekten başarılı birkezdaha tebrik ederim

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğine sağlık. 2. afişin çok hoş. Başarılarının devamını dilerim.

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
2. hariç diğerleri kötü
2. sindeki düşünce çok hoşuma gitti aslında biraz daha geliştirebilirsin:)

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
2. ve 3. çalışman gerçekten hoş olmuş emeğine sağlık...

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten çok zamanın ötesinde işler. yani halk henüz bunlara hazır değil.

bide baktım ki herkes seni eleştirmiş :) sen bakma onlara ben beğendim afişlerini. afişlerinin üstünede görülebilecek büyüklükte diagonal "by_şeyma" yazman da copyright olayına ne denli önem verdiğini gösteriyor

:)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
tşkler kazak :party:

Eleştiriyi severim ama hazımsız insanları asla bu nedenle genelde atışmalar çıkar konularımda.... AMA gercekten eleştiri için eleştiri oldugunu anladıklarıma tşklerrrr.....

Çalışmalarımı seviyorum kim ne derse desin.. :smile:

ama son derece kötü olan çalışmalarımında farkındayım...:angel:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
2. çalışman çok güzel aslında ama by_seyma yazısını kullanmasaydın sanki daha hoş olurdu

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aslında konu olarak ve görsel anlatım olarak üç afişte başarılı,güzel,ellerinize sağlık.

oquzhancan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafipapatya arkadaşımıza katılıyorum..
Fontların çok kaba ve basit gibi geldi...onları değiştirseydin daha iyi bir çalışma çıkabilirdi.
Ama yinede 2.yi beğendim.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
sss.ibel ve bu tarz yorum yapan diğer arkadaşlarım ;
burda konu açan grafiker arkadaşlarımız hiç bir zaman için 'çalışmam iyi mi , kötü mü ?' diye sormazlar...

Burası bir paylaşım sitesi ve yapılması gereken tek şey - neden iyidir neden kötüdür - diyerek açıklamaktır...

Yorumlar için herkese teşekkürler...

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Belki yenisin, belki henüz çıraksın falan ama açıkçası yapılan yorumlara şaşırdım. Ya ben göz zevkine sahip değilim bu işi bırakmayalım yada arkadaşların bir kaçında problem. Muhteşem , çok güzel falan. İlginç. Yanlış anlaşılmasın yorumum çalışmalarının ve senin hakkını yemek değil ama yapılan bazı yorumlarda hak değil. Çalışmaların muheteşem ve çok güzel olmadığı ortada çalışmayı problemleriyle eleşitrerek yorumlarsak daha iyi sonuçlar elde edebiliriz diye düşünüyorum.

Çalışmalara gelince yolun çok başında olduğun belli. Daha çok öğrenip daha çok düşünüp daha karalı ve farkındalık ile uygulama yapmamız gerekiyor.

Kolay gelsin :)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Belki yenisin, belki henüz çıraksın falan ama açıkçası yapılan yorumlara şaşırdım. Ya ben göz zevkine sahip değilim bu işi bırakmayalım yada arkadaşların bir kaçında problem. Muhteşem , çok güzel falan. İlginç. Yanlış anlaşılmasın yorumum çalışmalarının ve senin hakkını yemek değil ama yapılan bazı yorumlarda hak değil. Çalışmaların muheteşem ve çok güzel olmadığı ortada çalışmayı problemleriyle eleşitrerek yorumlarsak daha iyi sonuçlar elde edebiliriz diye düşünüyorum.

Çalışmalara gelince yolun çok başında olduğun belli. Daha çok öğrenip daha çok düşünüp daha karalı ve farkındalık ile uygulama yapmamız gerekiyor.

Kolay gelsin :)

yorumun için tşk ederim arkadaşım :wink: ama açıklamak istediklerim var...

1.İlk yazdıgım bölüme bakarsan 'üniversitede ödev konusu olarak hazırladım bunları' diye bir yazı var, buda üzerinden bir zaman geçtiği anlamına gelir ve açıklamak gerekirse tam 2,5 sene geçti üzerinden, yani haklısın daha çoookk yeni oldugum zamanlardı :)

2.ARkadaşlarımın çoğu zaten çalışmanın görseli ve uygulamanın güzel oldugunu değil fikrin güzel oldugunu belirtti ve bu düşünce genel olarak 2. afişim üzerindeydi ama sen yinede yok ben fikrinide begenmedim diyorsan sağlık olsun :wink:

3.yorum yapma konusunda söylediklerine tamamen katılıyorum .Bir önceki cevabımda tam olarak bunu belirttim 'hayır olmamış , beğenmedim , çok kötüler 'demek yerine hatanın nerede oldugunu söylersek daha faydalı olacaktır.Özellikle yeni başlayan arkadaşlarımız için bu tarz yorumlar hiç hoş değil BENCE...
Ben ters tavırlar ve cevaplar yerine yapıcı ve faydalı olacak cevapları tercih ederim...

Değerli yorumlarınız için teşekkürler...:angel:

graphic41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İkinci çalışman cok hoşuma gitti eline sağlık ;)

merinart34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.merinartajans.com
yorumun için tşk ederim arkadaşım :wink: ama açıklamak istediklerim var...

1.İlk yazdıgım bölüme bakarsan 'üniversitede ödev konusu olarak hazırladım bunları' diye bir yazı var, buda üzerinden bir zaman geçtiği anlamına gelir ve açıklamak gerekirse tam 2,5 sene geçti üzerinden, yani haklısın daha çoookk yeni oldugum zamanlardı :)

2.ARkadaşlarımın çoğu zaten çalışmanın görseli ve uygulamanın güzel oldugunu değil fikrin güzel oldugunu belirtti ve bu düşünce genel olarak 2. afişim üzerindeydi ama sen yinede yok ben fikrinide begenmedim diyorsan sağlık olsun :wink:

3.yorum yapma konusunda söylediklerine tamamen katılıyorum .Bir önceki cevabımda tam olarak bunu belirttim 'hayır olmamış , beğenmedim , çok kötüler 'demek yerine hatanın nerede oldugunu söylersek daha faydalı olacaktır.Özellikle yeni başlayan arkadaşlarımız için bu tarz yorumlar hiç hoş değil BENCE...
Ben ters tavırlar ve cevaplar yerine yapıcı ve faydalı olacak cevapları tercih ederim...

Değerli yorumlarınız için teşekkürler...:angel:

bak benimde en çok arzuladığım konulardan biri ..niye kötü neden kötü eleştiri yapılacaksa olumlu yada olumsuz olsun.ama yapıcı kalıcı bir eleştiri istiyorsak lütfen kötü olmuş,yada çok mekümmel olmuş gibi tarzlarda açıklama yapsak çok iyi olur yeni başlıyanlar için

Ezentere

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.denizulusoy.com
Merhaba;
Küresel ısınma ve çevre bilinci yazısını görünce dikkatimi çekti de ben de yeni bir başlık açmak yerine nacizane bi çalışmamı eklemek istedim. Umarım başarabilmişimdir. Saygılar...