Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

küreye resim ekleme

smileh

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar resimdeki 1. görüntüyü illustratorde nasıl elde edebilirim.. 3d efekte kürenin orjinine doğru sünüyor yıldızlar.. bi küreye bi resmi nasıl sardırabilirim.. yıldızların küreyi sarmasını istiyoeum..

image-3AB1_4D5FADE2.jpg
[/url][/IMG]

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar resimdeki 1. görüntüyü illustratorde nasıl elde edebilirim.. 3d efekte kürenin orjinine doğru sünüyor yıldızlar.. bi küreye bi resmi nasıl sardırabilirim.. yıldızların küreyi sarmasını istiyoeum..

image-3AB1_4D5FADE2.jpg
[/url][/IMG]

resim görünmüyor...

smileh

🌱Yeni Üye🌱
4442.png

arkadaşlar kusura bakmayın.. sitenin pğatlayacağı tutmuş.. yeniden ekledim yardımcı olursanız sevinirim..

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
Kardeş Aİ'ün 3D özelliğini kullanarak yapabilirsin bunu! kaplamak istediğin objeyi oluşturup SYMBOL paneline koy! ve giydirme yap :) eğer yapamazsan daha ayrıntılı bi şekilde anlatabilirim:)

smileh

🌱Yeni Üye🌱
hocam ortadaki benim uğraşım zaten ama bu zamana kadar çok uğraştım malesef giydiremedim ve yıldızlar bu şekili alıyor sürekli.. eğer zahmet olmassa konuyla ilgili anlatım yaparsanız sevinirim yada bu şekilde bi video linki verirseniz sevinirim.. çok aradım bulamadım ancak onu belirteyim.. hiç bi resimde tam orjinin üzerine resim denk getirmemişler... görüldüğü gibi yıldızların şekli değişiyor tepe noktasında.. soldaki gibi bi görüntü elde etmeye çalışıyorum.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
Kardeşim önce orantılı bişekilde shifte basarak bi ELİPS çiz sonrada C ye basıp makasla tam üst ve alt noktalarına tıkla Solda kalan parçayı sil.
93036847.jpg

Ve sonrasında EFFECT / 3D / REVOLVE tıklayıp ordaki menüden MAP ART galerisine girip daha önceden SYMBOL paneline sürükleyip bırakarak graphic olarak yerleştirdiğin şekli (yıldızı) seçip giydirebilirsin:) alttan SHADE ARTWORK seçeneğinede tıklarsan daha orjinal görüntü elde edebilirsin! aşağıdaki resimde anlattıklarımın tamamını görebilirsin:)
21554420.jpg

smileh

🌱Yeni Üye🌱
resimleriniz görünmüyor hocam.. zaten ben dediğinizi yaptım.. sorun şu ki tepe noktalarında yıldızın şekli bozuluyor...

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
Düzenleyemiyorumki EDİTleme süresimi var ne varsa artık :/

ben çalışmayı yaptım güzelde oldu yıldızı tek tek değilde güzel bi grup halinde yap büyüklü küçüklü hepsini seçip grup halinde grafiklerin içine at. öyle giydir !

Son düzenleme:

smileh

🌱Yeni Üye🌱
hocam resimi bir de "hizliresim.com" den eklermisiniz. ordan sorun olmuyor.. dediklerinizi de ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız çok sevinirim bende yıldızları gruplayıp Symbol kısmıa sürüklüyorum ama olmuyor :S

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
yıldızları çiz sonra sembollere sürükle bırak.sonra arkadaşın anlattıgı gibi yada içi boş bi daire çiz yarısını kes al.uzayda döndür ve map artı kullanarak kaplayacagın dış yüzeyi belirledikten sonra yıldızları seç ve istegine göre boyutlandır bu kadar...kolay gelsin