Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kurslar???

elledan

🌱Yeni Üye🌱
mrb arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve ilkokuldan beri bırşeyler karalamayı çok sevmışımdır.çizmi zevkle yaparım ama şöyle bi sorunum var ki kendımı bıldım bılelı resmi sevmeme rağmen hiç estetik,göze hoş gelen birşey yakalayamdım yanı açıkcası benım resıme malesef kı yeteneğım yok.sorun ise çizmimi çeşıtlı çizim kurslarına giderek gelıştırebılır mıyım?özel yetenekle 4 yıllık grafık eğitimi almak ıstıyorum bunun için de tabı kı çizmimin çok kuvvetli olması lazım.kurslarla gelıştirebılıceğimi düşünenleriiniz varsa bana bı kaç isim verirseniz çok mutlu olurum...

elledan

🌱Yeni Üye🌱
neden kimse cevap vermıyo ???? :((

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Resim çizmeyi sevmiyorsun...çizdiklerini de beğenmiyorsun..ama bir kursa gidip çizimlerini geliştirmeyi düşünüyorsun..Ve bomba olarakta 4 yıllık grafik istiyorsun..Hayatını sevmediğin bir yöne doğru yönlendirmeden önce tek tavsiyem kendine '' Hayatımı nasıl Yönlediririm?'' diye sorman..
Bir kursa giderek kendini geliştirebilirsin ama sevmediğin işi yapmak hayatının her günü 10 kuruşa taş taşımakla aynı şey..Daha yolun başında olduğuna göre de yapman gerekne tek şey kendini tartmak ve hayatına çizeceğin yolu tayin etmek..

cagrinho

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sayın creedwar sanırım yanlış anlamışsınız, arkadaş resmi sevmiyorum dememiş, sevdiğini fakat yeteneği olmadığını söylemiş...

mrb arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve ilkokuldan beri bırşeyler karalamayı çok sevmışımdır.çizmi zevkle yaparım ama şöyle bi sorunum var ki kendımı bıldım bılelı resmi sevmeme rağmen hiç estetik,göze hoş gelen birşey yakalayamdım yanı açıkcası benım resıme malesef kı yeteneğım yok.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sayın creedwar sanırım yanlış anlamışsınız, arkadaş resmi sevmiyorum dememiş, sevdiğini fakat yeteneği olmadığını söylemiş...

mrb arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve ilkokuldan beri bırşeyler karalamayı çok sevmışımdır.çizmi zevkle yaparım ama şöyle bi sorunum var ki kendımı bıldım bılelı resmi sevmeme rağmen hiç estetik,göze hoş gelen birşey yakalayamdım yanı açıkcası benım resıme malesef kı yeteneğım yok.sorun ise çizmimi çeşıtlı çizim kurslarına giderek gelıştırebılır mıyım?özel yetenekle 4 yıllık grafık eğitimi almak ıstıyorum bunun için de tabı kı çizmimin çok kuvvetli olması lazım.kurslarla gelıştirebılıceğimi düşünenleriiniz varsa bana bı kaç isim verirseniz çok mutlu olurum...

sanırım bold yaptığım kısım da ki tezatlığı anlarsın?

du_rock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm ben kursa gidiyorum çok yetenekli değildim hala öyle görmüyorum kendimi ama gelişiyor yetenekten çok bu işler çalışmaya bakıyor eğer çzmeyi seviyorsan yılma devam et derim alt yapıyı aldıktan sonra ortaya mutlaka güzel şeyler çıkacaktır
başarılar....

elledan

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten kendınde bı gelışım hıssedıyo musun?bı de ben bununla alakalı çok kurs buldum ama hepsı çok pahalı hem de en ıyısı bızız havalarında o yuzden cesaret edıp bırıne yazılamadım henüz.memnun oldğun kursun da adını oğrenebılır mıyım?i

elledan

🌱Yeni Üye🌱
ciddi anlamda günde 5 saatımı çizime ayırıyorum ortaya pk güzel şeyler çıkaramıyorum ama inat yaptım bı şekılde olucak.kursa da gitmiyorum.çizmimi geliştirmem için başta bana ne öneririsiniz arkadaşlar???buna çok ıhtıycm vaar

Paint

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sana bir tavsiye benden olsun çizimlerin kötü ise resimlerden kopya alarak çizmeye başla bir süre sonra resim kalıpta degil ince detaylarda saklı oldugunu anlarsın

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
İlla çizim için bir kurs düşünüyorsan İstanbul da ElArt'ı önerebilirim. Biraz araştırma yaparsan nasıl bir kurum olduğunu görebilirsin.

elledan

🌱Yeni Üye🌱
resımlerden kopya alarak çiz demişsın.bı resmı önüme alıp aynısını mı yapmaya çalışıyım yanı?buarada onerdığın kurs için de teşekur ederım bıraz bakındım sağlam bı yere benzıo bırazdan arayıp bılgı alıcam