Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kurtadam

obur

🌱Yeni Üye🌱
Mükemmel! Tek kelime ve tek puan 10.

aigles

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaratik olmasi ayri bi sey tabide burda cizim ve ps deki islem cok guzel ellerine saglik

yanliz arkadaslar bi sey dikkatimi cekti bu sitede cogu arkadas calismalarina imza koymuyo bence kucuk bi imza koiymlalisiniz nolur nolmaz ;)

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
tüm yorumlar için teşekkürler
yaratik olmasi ayri bi sey tabide burda cizim ve ps deki islem cok guzel ellerine saglik

yanliz arkadaslar bi sey dikkatimi cekti bu sitede cogu arkadas calismalarina imza koymuyo bence kucuk bi imza koiymlalisiniz nolur nolmaz ;)
yorumun için saol. imza konusunda ben kendi adıma daha çalışmalarımı altına imzamı atacağım kadar başarılı bulmuyorum.nezaman ki gerçekten altına imzamı atmaya değer işler çıkarırım ozaman çalışmalarımın altında imzamı görürsünüz :D

aigles

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tüm yorumlar için teşekkürler

yorumun için saol. imza konusunda ben kendi adıma daha çalışmalarımı altına imzamı atacağım kadar başarılı bulmuyorum.nezaman ki gerçekten altına imzamı atmaya değer işler çıkarırım ozaman çalışmalarımın altında imzamı görürsünüz :D

bu dusunce sizdeki basari oranini tabiki yukseltecektir benim demek istedigim sanal ortamda calinti cok kolay bi kere basima gelmisti hayir parasal bi degeri yok ama bir hafta ugrasip didinip koydugun bi seyin ustune baskasi imza atip bakin ben yaptim demesi benim zoruma giden taraf basarilarinizin devami dilegiyle
:alkis:

chrisersan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çizerken annem başıma gelip "oğlum bikerede manzara kuş börtüböcek çiz de duvara asalım,evin içi yaratıktan ucubeden geçilmiyo" dedi

resimden çok buna bayıldım

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle tebrik ederim :) çok çok riskli bir çizime girmişsiniz. Tehlike derken ısırır anlamında demedim tabikide :) çok tüğlü yumuk yumuk bir yaratık çizmek baya bir emek ister. ki dişleri salyaları çok dehşet olmuş bence. Önceden de belirttiğim gibi fantastik olan herşeyi çok severim. ve değişik şeyler yapabilmek için emek harcarım benim çevremde tıpkı anneniz gibi "kuş börtü böcek.." yorumlarında bulunabiliyor :)
bence tam yol devam etmelisiniz.. başarılarınızın devamını dilerim..