Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dizinin Resmi web sayfasına da eklenmiştir. Not:Afiş çalışmalarında bazılarına Sanatçı vb isimleri yazmadım..Eksiklik olarak bu isimler, senarist, yapımcılar husus var...
Eleştirin için teşekkürler.. -Hangilerini beğendiğini söylese idin ona göre istifade ederdim. -Yazı problemi var dediğin Font seçiminde mi, bazı efeklerden dolayı iyi belirgin değil mi ?
Kısaca yaptığın eleştirinin benim açımdan faydalı olması için kısaca detaylandırsa idin ben de dikkate almaya çalışırdım..Şimdi bu eleştirinden ben gerçekten istifade edemeyeceğim.. Ayrıntısını söylemediğin için...
Ayrıca ben bir grafiker değil Photsohop meraklısı bir Amatörüm
Konu ile alakası olmayan mesajlar silinmiştir. Lütfen yapacağınız yorumları kurallar dahilinde yapınız...
Not: Forum kurallarına göre herhangi bir siyasi içerik yada içerisinde herhangi bir siyasi obje bulunan görseller Grafikerler.net sitesinde yasak olması sebebi ile kaldırılarak not olarak düşülmüştür. Lütfen paylaşımlarınızı herhangi bir siyasi obje içermeden yapınız. Çünkü burası grafikerler.net size doğru gelen siyasi anlayış başkalarına doğru gelmeye bilir ve ayrıca burası Grafik, tasarım ve sanat üzerine tartışma ve paylaşımların yapıldığı Türkiye'nin en büyük Grafikerler topluluğudur. Lütfen bunları unutmadan paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı yapınız. Aksi halde Forum Kurallarına aykırı mesaj yada konu sebebi ile üyeliğiniz sonlandırılabilir.
Sayın Admin bana herhangi bir uyarı yapılmadan bir arkadaşça sataşmalar yapıldı.. Uyarı olsa idi ben de gereken düzeltmeyi yapardım..Uyarmak yerine bir arkadaş (Yönetici) gereksiz polemiklere sebep oldu..Uyarınız için teşekkürler. Forumun kurallarına uymak boynumuzun borcudur.Teşekkürler.
Bu Photoshop Efekt mastürbasyonlarına "Çalışma" denilmesi içinize siniyorsa, gerçekten "Afiş" üreten bilgi, görgü, kültür, birikim, v.s. sahibi grafikerlerin emeğine saygısızlık olduğunu düşünmüyorsanız bence de sorun yok..
Bu Photoshop Efekt mastürbasyonlarına "Çalışma" denilmesi içinize siniyorsa, gerçekten "Afiş" üreten bilgi, görgü, kültür, birikim, v.s. sahibi grafikerlerin emeğine saygısızlık olduğunu düşünmüyorsanız bence de sorun yok..
Benim mesleğim GRAFİKERLİK değil ki yaptıklarım da ÇOK İYİ VE PROFESYONELCE OLSUN Ben AMATÖR bir kişiyim..AMATÖRLER BU FORUMDA yaptıkları çalışmaları paylaşamaz diye bir FORUM KURALI MI VAR ? Eğer öyle ise FORUM GİRİŞİNE AMATÖRLER ÜYE OLAMAZ ve ÇALIŞMALARINI EKLEYEMEZ diye yazılsın.
Forumda sayısız Amatör üyelerin çokca her alanda yaptıkları şeyler var (LOGO, AFİŞ, KAPAK vb) şimdi onların yaptıkları da kabahat mi.. Hem de çok çok basit çalışmalar var.. Kendilerini geliştirme adına çalışmalarını ekliyorlar fikir alıyorlar BEN DE ONLAR DA ŞİMDİ KABAHAT Mİ İŞLİYORUZ..
FORUM KURALLARINI İHLAL ETMEDİKTEN SONRA ÇALIŞMALARIMI EKLEMENİN NE GİBİ BİR SAKINCASI VEYA KİME BİR ZARARI VAR ANALAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM...
Son Söz: Eskiler ne demiş " ÜSLUB-U BEYAN, AYNI İLE İNSANDIR" !!!!