Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kurtlar vadisi afiş deneme

ibrahim_Esat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aspmerkezi.com
kv1e.jpg

ilk zamanlar bunu yapmıştım nasıl olmuş :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Slogan güzelmiş :D

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınız düzeltilmiştir, lütfen bundan sonraki konularınızda daha dikkatli olunuz...

ibrahim_Esat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aspmerkezi.com
Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınız düzeltilmiştir, lütfen bundan sonraki konularınızda daha dikkatli olunuz...

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum forumda bir daha böyle yanlışlığı yapmam merak etmeyin

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
:) programa başlayan herkesin gölgelendirme efekti uygulayarak yaptığı bi çalışma olmuş...bende kendi fotomu bu hale getirmiştim... başı buysa sonuda güzel olucaktır kardeşim... bu anlamda kötü diyemicem ben... ilkler hiç unutulmaz bunu sakla ve yıllar sonra bak o zaman ne demek istediğimi anlayacaksın... başarı dolu bi çalışma hayatı diliyorum sana...:)

ibrahim_Esat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aspmerkezi.com
:) programa başlayan herkesin gölgelendirme efekti uygulayarak yaptığı bi çalışma olmuş...bende kendi fotomu bu hale getirmiştim... başı buysa sonuda güzel olucaktır kardeşim... bu anlamda kötü diyemicem ben... ilkler hiç unutulmaz bunu sakla ve yıllar sonra bak o zaman ne demek istediğimi anlayacaksın... başarı dolu bi çalışma hayatı diliyorum sana...:)

aslında bu konunn başı değişikti yöneticiler uygun olmadığı için değiştirdiler :)

bu tam 1 yıl önceki ilk yaptığım photoshop :):)

Yanlış anlaşılmasın

duf1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yav kardeş bu fotoğrafcıların arka fona bir şey atmalarına benzemiş yazı fontları kötü olmuş biraz daha hafif kalmalıydı

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
grafik umut verici evet bir iki degişimle daha iyi ola bilir ama konu secimi ülke gençlerinin ruh halini yansıtıyor buda beni üzüyor...

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
çok kötü olmuş.

bu bir anket veya size sorulmuş sual değil lütfen arkadaşın yaptığı çalışmayla ilgili yorumlarınızı belirtiniz eğer beğenmediyseniz beğenmediğiniz yerleri dile getiriniz

font çok uyumsuz ve krmızı renk çok yanlış konu başlığına gelince yazıları çıkarsak tam bir necati şaşmaz posteri olur

m_soysal

🌱Yeni Üye🌱
yazı rengi uymsuz olmuş diğer efektler iyi denilerbilir.

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok kötü olmuş.

heves kırıcı yorumlar size yakışmıyor

arkadaş burda ilk çalışmasını yapmış ilk calısma oldugunu goz onunde bulundurarak yorum yapınız

arkadaşım çalışmana gelince yazı zor okunuyo yazı rengini ve fontunu degistirirsen daha güzel olur ve bu dizide sadece Necati ŞAŞMAz mı oynuyor dizinin diger oyuncularınada afişte yer verseydiniz daha iyi olurdu