Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kurtlar vadisine RTÜK Engeli

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
KURTLAR VADİSİ PUSU’NUN DEĞERLİ İZLEYİCİLERİ

Kurtlar Vadisi Pusu’nun geçmiş bölümlerinde yayınlanan bazı sahnelere RTÜK tarafından ceza uygulanmıştır. Bu yüzden dizinin 31. bölümünün yeniden revizyona girmesi gereği doğmuştur.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 31. bölümü, aksiyon sahnelerinde yapılacak değişikliklerin ardından, 27 Mart Perşembe gecesi izleyicileriyle buluşacaktır.

Üzüntüyle bildiririz.

Pana Film

20 Mart 2008

https://www.kurtlarvadisi.com/haber.php?subaction=showfull&id=1206038758

Son düzenleme:

Benzer konular

N/A8

♾️Grafik Gurusu♾️
Nasıl üzüldüm anlatamam, değil mi Hatice Hanım =)

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Birgünde şu Aliye tarzı dizileri yasaklasalar Horoz kesecem!
Çocuk istismarı diziler başka birşey değil...

KV hiçyoktan memleket meselelerinden, gündemden, devletin içersindeki çeteleşmelerden vs. bahsediyor ... ama maalesef bizim televizyon kültürümüz Aliye ve Yaprak Dökümü, Annem dizilerinden öteye geçemiyor...

Ressam Halil ŞİKAR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Her şeyin istatisiğini tutarlar bunun neden tutmuyorlar acaba ?Kurtlar Vadisinden etkilenerek işlenen suçların oranı kimsenin küçümseyemeyeceği kadar çok. Görmezden geliniyor ama her sokakta bir polat alemdar her köşe başında mafia özentileri köşeleri tutmuş vaziyette.Tek bölümünü bile izlemedim ,izlememde. O memleket meselelerine duyarsızlığımdan değil ,bir çuval hadisesini sihirli biçimde çözümlemesinden, milletin havasını aldıkları için nelere kaadir olduklarını biliyorum. ve kendi adıma ben bu tür dizilere gıcık oluyorum. Millet adına Millete bir şey vermiyor bilakis Milletten aldıkları çok daha fazla.Çakıyorlar bu tür safsatalarla milleti TV başına ,perde arkasında başka filmler vizyonda.

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Al iste bu simdi bana dert oldu :D:D:D:D 3 gün yemek yiyemem :D:D:D tüh ya görüomusun :D:D:D

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bana bu dünya dar gelmeye başladı. 1 Haftalığına yokum. :)

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
Her şeyin istatisiğini tutarlar bunun neden tutmuyorlar acaba ?Kurtlar Vadisinden etkilenerek işlenen suçların oranı kimsenin küçümseyemeyeceği kadar çok. Görmezden geliniyor ama her sokakta bir polat alemdar her köşe başında mafia özentileri köşeleri tutmuş vaziyette.Tek bölümünü bile izlemedim ,izlememde. O memleket meselelerine duyarsızlığımdan değil ,bir çuval hadisesini sihirli biçimde çözümlemesinden, milletin havasını aldıkları için nelere kaadir olduklarını biliyorum. ve kendi adıma ben bu tür dizilere gıcık oluyorum. Millet adına Millete bir şey vermiyor bilakis Milletten aldıkları çok daha fazla.Çakıyorlar bu tür safsatalarla milleti TV başına ,perde arkasında başka filmler vizyonda.

kusura bakmada abicim hiç izlemediğin için böyle yorum yaptığını sanıyorum ozaman bütün şiddet içeren dizileri filmleri kaldırsınlar ozaman daha güzel olur dimi ama bazı gerçekleri görmek istemiyenler ve milletinde görmesini istemiyenler maalesef butür dizilere karşı çıkıyor dizide birkere doğru düzgün aşk meşk sahnesi yok tabi bu durum bizim türk milleti için çok üzücü bir olay dimi biz alışmışız nede olsa yaprak dökümü gibi dizilerin gerçek hayata yansımasına o onun karısıyla yatsın o onun bacısına göz diksin bunlarmı güzel olan diziler bide aliye midir nedir ver bilmem nekadar para geleyim bugece sana :D bu tür diziler çok hoş dimi vede çoluk çocuğa zevkle seyrettiriliyor ki ilerde bak evladım sende bu adam gibi çapkın ol :D bak kızım sende şu dizideki kız gibi olda kısayoldan parayı götür madem kurtlar vadisini şiddet içeriyor diye istemiyenler var ozaman bu tür aşklı maşklı dizileride kaldırsınlar bu en kötüsü genel ahlak diye birşey bırakmıyorlar ortalıkta farkında iseniz türkiyede fuhuş yaşı 13 14 lere kadar indi bunları neden düşünmüyorsunuzda milleti uyarıcak gerçekleri tv kanalında dizi olarak yayınladıkları için kin ve nefret dolusunuz?

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
arada diziler olsun arkadaşlar burjuvalık yapmayın (muro gibi konuştum :D) ben kurtlar vadisi izleyen bir bayanım yaprak dökümü zaten reşat nuri güntekin romanından mutlaka izlenmeli.. onu izleme bunu izleme ne izleyeceğiz ya.. şiddet içeren filmleri izleyip şiddete başvuranlar eğitimsiz insanlar bence eğitime önem vrilse bunlar olmayacak:(

..::onurŞah::..

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kavak yelleri gibi her hafta içinde gençlere cinsellik dersi veren saçma sapan dizileri yaprak dökümü gibi gereksiz diziler selena gibi çocukların kendilerini in cin zannetmelerini sağlayacak dizilere değil.. ucu birilerine dokunan dizileri yasaklarla zaten şu ülkede

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
zaten ilk 66 bolumden sonra iyice isler sarpa sardi.Polat kucuk bi mafyayken bi suru adami vardi.Simdi istanbulu bikac kisi cekip ceviriyolar :D

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
yaw 2 hafta boşuna bekledik yine vurdular en can alıcı yerden bitirdiler oldumu ya :)

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben 2 hafta önce memati ölmicek dedimde kimse inanmamıştı :D:D:D

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
aaaahhh ahh
nerde o eski diziler.....

başımda bi kavak yelleri esiyorki sorma gitsin :)
sonbahara doğru da yaprak dökümü başlıyor :)
sonra insanın bi eşref saati var bide eşş.. saati demi amaa :)
tabi her insanında asi olduğu zamanlar olabiliyor yani :)

şimdi soruyorum hamdi bey'in önerdiği bu yeni dizi teklifine varmısın yokmusun

hehe :)