Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk kurumsal çalışmaya gore bence basarılı. uzerınde her zaman ısrarla durdugum bı nokta şu ki, logolarda efect kullanmak bence dogru degıl. Eger kı logodakı gecıslerı kaldırırsan bence daha ıyı duracaktır. Ayrıca kadın sıluetı guzel ama onu bıraz daha sadelestırebılırsın. Başarılar
ben tek sıkıntı logo uzerindeki efekti gordum. Bir kural kesinlikle logo ve amblem uzerinde efekt kullanma. Logo ve type vektorel olsun. Genel itibari ile renk ve desen uyumu cok guzel. Eline saglik...
Çalışmalarında kullandığın logo Kadın güzellik merkezine uygun olmayan bir logo olduğu gibi daha önce çok gördüğüm hemen hemen aynısı diyebileceğim bir firmanın logosu...
Çalışmalarında kullandığın logo Kadın güzellik merkezine uygun olmayan bir logo olduğu gibi daha önce çok gördüğüm hemen hemen aynısı diyebileceğim bir firmanın logosu...
zaten bu ilk kurumsal çalışmam dediğiniz için 7 verdimyoksa bu çalışmaya 7 puan fazla tabiiitabiii ben bir hoca değilim ama kendime göre nerelerden kırdığımı arkadaşlar anlatmışbir bayan olsam o merkeze gitmek istemem o bayan çizimini gördükten sonra...Başarılar...
zaten bu ilk kurumsal çalışmam dediğiniz için 7 verdimyoksa bu çalışmaya 7 puan fazla tabiiitabiii ben bir hoca değilim ama kendime göre nerelerden kırdığımı arkadaşlar anlatmışbir bayan olsam o merkeze gitmek istemem o bayan çizimini gördükten sonra...Başarılar...
çok iyi bir tasarım.... renk uymu, fontlar iyi seçilmiş hassas düşünülmüş ve en önemlisi kendi slüetinizi kullanmanız çok ince bir hiciv
ilk gözüme çarpan logoda efect var gibi.. ciddiyeti azaltmış bence.. bunun dışında 2 F kullannırken ara S Ş gibi bir harf çıkmış bunu önüne geçilmeli...
işin basıldı mı, bilmiyorum ama kartvizitte ki funda dunda ismi ortalı değil ve adreste de 3. satır sağa bloke değil. antetli zarf kartvizit çok uyumlu güzel çalışmalar :good:
işin basıldı mı, bilmiyorum ama kartvizitte ki funda dunda ismi ortalı değil ve adreste de 3. satır sağa bloke değil. antetli zarf kartvizit çok uyumlu güzel çalışmalar :good: