Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kurumsal Kimlik Çalışmam... F&F Güzellik Merkezi

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
katvizitte, bayan vectorelindeki zemini kaldırırsan hem daha sade hem de zarf ve antetli kağıda daha çok uyum sağlar diye düşünüyorum. emeğine sağlık.

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk kurumsal çalışmaya gore bence basarılı. uzerınde her zaman ısrarla durdugum bı nokta şu ki, logolarda efect kullanmak bence dogru degıl. Eger kı logodakı gecıslerı kaldırırsan bence daha ıyı duracaktır. Ayrıca kadın sıluetı guzel ama onu bıraz daha sadelestırebılırsın.
Başarılar

eskali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel olmuş tebrik ederim renkler güzel olmuş
:D

alptekin82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben tek sıkıntı logo uzerindeki efekti gordum. Bir kural kesinlikle logo ve amblem uzerinde efekt kullanma. Logo ve type vektorel olsun. Genel itibari ile renk ve desen uyumu cok guzel. Eline saglik...

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
pembeyi biraz daha açıp efektleride kaldırırsan ne de güzel bir çalışma olacak.bence denemekten kazanç çıkar emeğine sağlık kolay gelsin

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim arkadaşlar değerli yorumlarınız için...:):)

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmalarında kullandığın logo Kadın güzellik merkezine uygun olmayan bir logo olduğu gibi daha önce çok gördüğüm hemen hemen aynısı diyebileceğim bir firmanın logosu...

Uygun olmasının sebebi çok sert duruşu olmasıdır.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmalarında kullandığın logo Kadın güzellik merkezine uygun olmayan bir logo olduğu gibi daha önce çok gördüğüm hemen hemen aynısı diyebileceğim bir firmanın logosu...

Uygun olmasının sebebi çok sert duruşu olmasıdır.

ya ne desem bilmiyorum iki tane f yi aldım ters çevirdim...ne çok insanda aynı mantık varmış anlamadım gitti...teşekkürler...

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
böle bi firma açiyim hayallerinin ürünü hawada kalmasın :D
qüzel çalışma tbrkler ...

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zaten bu ilk kurumsal çalışmam dediğiniz için 7 verdim:)yoksa bu çalışmaya 7 puan fazla tabiii:)tabiii ben bir hoca değilim ama kendime göre nerelerden kırdığımı arkadaşlar anlatmış:)bir bayan olsam o merkeze gitmek istemem o bayan çizimini gördükten sonra...Başarılar...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
zaten bu ilk kurumsal çalışmam dediğiniz için 7 verdim:)yoksa bu çalışmaya 7 puan fazla tabiii:)tabiii ben bir hoca değilim ama kendime göre nerelerden kırdığımı arkadaşlar anlatmış:)bir bayan olsam o merkeze gitmek istemem o bayan çizimini gördükten sonra...Başarılar...

ben de seni o salona almazdım zaten...:tongueout::surprised: şaka biyana senin görüşün saygı duyarım...:)

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
kartvizitteki adresleri düz bi font kullanırsan daha iyi olacağını düşünüyorum eline sağlık

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok iyi bir tasarım.... renk uymu, fontlar iyi seçilmiş hassas düşünülmüş ve en önemlisi kendi slüetinizi kullanmanız çok ince bir hiciv

ilk gözüme çarpan logoda efect var gibi.. ciddiyeti azaltmış bence.. bunun dışında 2 F kullannırken ara S Ş gibi bir harf çıkmış bunu önüne geçilmeli...

ehli_z_a_n

🏅Acemi Tasarımcı🏅
işin basıldı mı, bilmiyorum ama kartvizitte ki funda dunda ismi ortalı değil ve adreste de 3. satır sağa bloke değil. antetli zarf kartvizit çok uyumlu güzel çalışmalar :good:

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
işin basıldı mı, bilmiyorum ama kartvizitte ki funda dunda ismi ortalı değil ve adreste de 3. satır sağa bloke değil. antetli zarf kartvizit çok uyumlu güzel çalışmalar :good:

basılmadı arkadaşım ve basılmıcak belki ilerde böyle bir firma açarsam:):):)teşekkür ederim...

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence sade ve hoş çalışma renk uyumu falan güzel eline sağlık

andesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede o kadın yüzünü değiştirmelisiniz