Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kurumsal Kimlik Çalışması Yapılacaktır İlgilenen Arkadaşlardan Cevap Bekliyorum - Türkiye Geneli
MErhaba Ben Arda Özgen, Bilkent üniversitesi güzel sanatlar fakültesi grafik tasarım bölümü mezunuyum. 10 yılı aşkın bir süredir grafik tasarım, web tasarım ve multimedya alanlarında freelance olarak çalışmaktayım. Karşılıklı güven ve işin zamanında teslimi iş prensiplerimdir.
info@maskajans.net ya da 0507 650 39 01 numaralı telefondan ulaşabilrsiniz. İyi çalışmalar dilerim
cevap verirken ilanın tarihine bakmak aklınıza gelmedi sanırım 06-04-2012 bu siteyle ilgilenen moderatör arkadaşlar yok sanırım ortalıkta sanki site kendi haline bırakılmış gibi ilanın ne sonuclandığı belli ne sonuclanmadığı 06.04.2012 tarihli ilanlara hala cevap veriliyor moderatör arkadaşlar lüften rica ediyorum forum sitemize sahip çıkalım
merhabalar,eğer nasıl bir kurumsal kimlik çalışması istediğinizi iletirseniz ve bu konuyla ilgili görüşebilirsek isteyecegınız gibi bir calısma cıkartabılecegımı dusunuyorum.