Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kurumsal Kimlik Çalışması yaptıralacaktır...

özcan SARICA

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar aşağıda belirttiğim ürünler için kurumsal çalışma yaptırmak istiyorum.
Teklif verecek olan arkadaşlardan ne kadar sürede ne kadar ücrete yaptıklarını birde referanslarını iletisim@sariadabilisim.com.tr adresine göndermelerini rica ediyorum. Uygun olan arkadaşlara geri dönüş yapılacaktır.

Yapılacak olan çalışmalar:
*Antetli Kağıt
*Zarf
*Sözleşme
*Dosya
*Teklif Formu
*Tahsilat Makbuzu
*Logo
*Web Sitesi Şablonu

Çalışma Yapılacak olan Firma: Sarıada Bilişim Reklam Pazarlama Yazılım ve İnternet Hizmetleri

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

özcan SARICA

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar sadece mail yoluyla gelen teklifler değerlendirilecektir. kimse msn ye eklenmeyecektir.

blackgrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Verdiğiniz site de bu dediklerinizi zaten yapıyorsunuz. sakın "terzi kendi söküğünü dikemez" geyiğini yapma. kendisine bişey yapamayan müşterilerine nasıl hizmet verecek? sizin amacınız ne ?

karakayasulo

🌟Usta Tasarımcı🌟
milletle dalga geçmekten başka birşey değil sizin yaptığınız.

author

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Özcan Bey,

"Dilin kemiği yok". Arkadaşların sitemlerinin tonu biraz sert olmuş. Öbür taraftan, web sitenizde, burada yaptırmak için ilanını verdiğiniz çalışmaları yaptığınızın göründüğü de doğru.

Bir fiyat araştırması mı yapıyorsunuz yoksa profesyonel çözüm üreten birisini mi arıyorsunuz? Bilgi verirseniz, alacağınız geri dönüşlerin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

dizayn.design

🌱Yeni Üye🌱
Grafiker / demet aslan

İlanınız aktif ise yardımcı olmak isterim. dizayn.design@gmail adresinden irtibat kurabilirsiniz...

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok merak ediyorum buraya ilan verenlerden acaba yüzde kaçı ciddi, dürüst ve profosyonel? İlanı verip kaybolanlar, olumlu veya olumsuz geri dönüş yapmayanlar, beklentisini doğru dürüst yazamayanlar, 10 kişinin işini bir kişiden bekleyenler... Ve her işe atlamakta bir an olsun tereddüt etmeyen akıllı(!) arkadaşlar ve daha neler neler...

Böylesine bayağılık ve sahtekârlıklarla gidişat nereye? Şaka gibi...

Son düzenleme:

dizayn.design

🌱Yeni Üye🌱
Grafiker / demet aslan

HAKLISINIZ.. Doğru söze ne denir.................................

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Photoshop Cs3: ileri seviyede
Illustrator Cs3: ileri seviyede
Freehand Mx: ileri seviyede
CorelDraw: ileri seviyede
Indesign: ileri seviyede
Flash: orta seviyede
Dreamveawer: orta seviyede
Frontpage: orta seviyede