Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışmaları beğendim ellerinize sağlık. Aklıma takılan tek soru: Tüm çalışmalarda mavi üzerine beyaz logo işlenmiş ama büyük olan çizimde (emin olamadım sanırım zarf) mavi üzerine mavi işlenmiş kurumsal kimlik her yerde aynı olması gerek miyor mu? ...
Çalışmaları beğendim ellerinize sağlık. Aklıma takılan tek soru: Tüm çalışmalarda mavi üzerine beyaz logo işlenmiş ama büyük olan çizimde (emin olamadım sanırım zarf) mavi üzerine mavi işlenmiş kurumsal kimlik her yerde aynı olması gerek miyor mu? ...
Tekrar okudum ve 1. resimden bahsediyorsunuz. Bahsi geçen tasarım Cepli Dosya. tasarım bu şekilde kalıcak ve Kapak Üzerine Logo ( Kısmi Lak ) olacak. İlginize Teşekkürler.
Selam dostum, benim sorum ise bam baska.. oncelikle calisman cok guzel. Renkler ve fontlar bir birine cok guzel uyum saglamislar. Benim sorum ise : sunumu nasil yapiyorsun ? 3D programlariyla ?
Selam dostum, benim sorum ise bam baska.. oncelikle calisman cok guzel. Renkler ve fontlar bir birine cok guzel uyum saglamislar. Benim sorum ise : sunumu nasil yapiyorsun ? 3D programlariyla ?
Çalışmalarınız gayet hoş olmuş elinize sağlık beğendim. Eklemek istediğim bir kaç husus var. İlk çalışma; - Kartvizitin ön kısmında logo sınıra aşırı yakın kesimde ufak bir kayma ile logo sınıra aşırı yakınlaşacak ve çalışmayı amatörleştirecektir. - Arka kısma koyduğunuz logoyu da biraz küçültmenizi öneriyorum. - Cd kutusu çalışmasında da adres sağ tarafa çok yakın.
İkinci çalışma; - Kartvizitte yine logoyu biraz içe çekmelisiniz. - Arka kısımda sadece logoyu kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Belirttiğim gibi çalışmalar gayet güzel olmuş. Başarılarınızın devamını diliyorum.