Yeni kurulmakta olan şirketimizde ;
antetli kağıt
zarf
fatura ,irsaliye
katvizit
teklif dosyası
çalışması yapabilecek ayrıca;
ürün resimleri cekebilecek yada cektirebilecek.
ürünlere yazı yazabilecek kadar ing. bilgisine sahip
30 sayfalık katalog
katalogla aynı duzeyde ilerleyecek web sitesi
web adreslerinin aktiflerştirimlesi
crm programı kurulması kontrol edilmesi
e-ticaret sistemi alınması guncellenmesi
şirket içi ag sisteminin kurulmasını organize edebilecek birini arıyoruz
arkadaslar cok sey mi istedim bilmiyorum ama uzun lafın kısası pc/katalog/web vs konusunda konusunda tamamen hakim birisini ariyorum.
çalışma sartları konusunda konusuruz mantıklı her oneriye acıgım.Ama dısardan calısmak isteyenlerden fatura talep ederim.İçerden çalışmak isteyenlere evden yada part time kapımız acık..
Duzgun bir kurumsal kimlik kurması cabasındayız ilgili arkadasların tel ile ulasmasını rica ederim maillerime her gun bakabilseydim zaten boyle birini aramazdım
İş yeri libadiye de olmasına ragmen avrupa yakasıda cok sorun olmaz dıye dusunuyorum.
Naci EROL
0090 533 580 80 83
antetli kağıt
zarf
fatura ,irsaliye
katvizit
teklif dosyası
çalışması yapabilecek ayrıca;
ürün resimleri cekebilecek yada cektirebilecek.
ürünlere yazı yazabilecek kadar ing. bilgisine sahip
30 sayfalık katalog
katalogla aynı duzeyde ilerleyecek web sitesi
web adreslerinin aktiflerştirimlesi
crm programı kurulması kontrol edilmesi
e-ticaret sistemi alınması guncellenmesi
şirket içi ag sisteminin kurulmasını organize edebilecek birini arıyoruz
arkadaslar cok sey mi istedim bilmiyorum ama uzun lafın kısası pc/katalog/web vs konusunda konusunda tamamen hakim birisini ariyorum.
çalışma sartları konusunda konusuruz mantıklı her oneriye acıgım.Ama dısardan calısmak isteyenlerden fatura talep ederim.İçerden çalışmak isteyenlere evden yada part time kapımız acık..
Duzgun bir kurumsal kimlik kurması cabasındayız ilgili arkadasların tel ile ulasmasını rica ederim maillerime her gun bakabilseydim zaten boyle birini aramazdım
İş yeri libadiye de olmasına ragmen avrupa yakasıda cok sorun olmaz dıye dusunuyorum.
Naci EROL
0090 533 580 80 83