Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kurumsalım

rüvü*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
antetliij4.jpg

zarfkartev1.jpg

dosyakapaeg8.jpg

dosyaiixx8.jpg

notlukyo1.jpg

notluk

mauspedve8.jpg

mause ped

takvimfw1.jpg

saatli takvimi

webwj6.jpg

web sitesi ara yüzünden 1sayfası

brorhv2.jpg

bror2ui4.jpg
,

hayali bir şirketin adını logosunu ne şirketi olucanı düşünerek yaptığım bir çalışmayı sizinlede paylaşmak istedim işte promosyonlarını web sitesini broşürünü.. Tamamını freehand de çalıştım ve kendim çizdim sdc web ara yüzü photoshopda yaptım​

Son düzenleme:
Benzer konular Forum Tarih
Umutbyk Deneme Çalışmalar 10 2K

Benzer konular

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Eğer yanlış görmedimse ve antetli, zarf vs zemininde tamamen gri renk kullandıysan bu hiç kullanışlı olmaz. Hem kullanım, hemde faks esnasında yazıları boğar, üstelik tek renk gri çok durgun ve sevimsiz olmuş Diğer çalışmalarda kullandığın maviyi onlardada kullanabilirsin. Birde "Yakamoz Denizcilik" fontu logo için hiç hoş olmamış. Daha değişik ve esettik bir font, yada üzerinde oynayarak özgün bir tipo yapabilirsin. Antetli kağıttaki adres tel puntolarını 7-8 puntoya düşür derim, ve altta toplasan bilgileri daha uygun olur diye düşünüyorum.
Kolay gelsin.

Son düzenleme:

lirikajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gri zemine tasarımlarda ısınamamam zaten burada da ısınamadım. Gri tanımsız bir renk olduğu için herşeyle gider derler ama o kıyafet için geçerlidir belki:D

ayrıca web sayfası yaparken basılı meteryal gibi yapılmaz, monitörden yansıyacağı içimn daha az renk ve şekil kullanılır yani temiz sayfa denilen bu. Bir de web sayfasının arkasına hareketli ve renkli bir zemin atmışsın üzerine de yazı katmışsın. hareketli zeminlerde yazılar daha zor okunur.

ellerine sağlık.

grafikerkatili

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlarında dediği gibi gri zeminde yazıyı okutamazsın. fax tam bir facia olur. ikincisi yazı karakteriyle punto büyüklüğü. o kadar büyük kullanmışsınki puntoları resmen millete kör muamelesi etmişsin. antetlide ideal olan 8 puntodur. zarftada bu durum aynıdır. ayrıca yakamoz denizcilik firmanın ismi ama yakamozun renklerinden eser yok çalışmada. illa bu renk olacaksa firmanın adı ölülerin şafağı olmalı:))

alperbull

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elne sağlık gerçekten sabır ve gayret göstermişssin ben hiçyoktan hayali bir şirket için en fazla 20 dkk veririm oda logosu için :D