Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kuşe Kağıda Baskı Hakkında

The_Thon

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba,
Kuşe kağıda 4 renk olarak kaliteli bir baskı yapmak için ofset haricinde hangi makinaları kullanabilirz?

Benzer konular

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
xerox kullanabilirsin en büyük ebat 35x50 ii çalışmalar...

The_Thon

🌱Yeni Üye🌱
xerox derken sanırım lazer yazıcıları kast ediyorsunuz lazer yazıcıların kuşe kağıt üzerinde lazer yazıcıların performanslarını düşük oldugunu gördüm özellikle mat çıkarıyo ama xeroxun performansı hakkında bilgim yok.benim kullandıgım yazıcı samsung clp 315. Başka fikri olan var mı?

The_Thon

🌱Yeni Üye🌱
Güncel arkadaslar. Yok mu hiç bilgisi olan?

tadeks70

🌱Yeni Üye🌱
..evet arkadasımmm...suan xerox favorı....parlaklık mukemmel..dır dene...ben matbaacıyımm dudk tırajlı işer ıcın ben bıle denıyorummm..

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Dijital Baskı için, bildiğimiz blanket-sıvı mürekkep mantığında baskı yapan HP Indigo'yu şiddetle tavsiye ederim.

different

🏅Acemi Tasarımcı🏅
canonun iç mekan fotoğraf makinası var ondada işini görebilirsin fotoğrafçılara bak çok farklı kağıtlara baskı alabilirsin bende kullanıyorum çok kaliteli işler çıkıyor

dakota57

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar xerox doku color 32*48 ebatta renkler gerçekten canlı ve parlak çıkar ama sadece tek yüz basılacak iş varsa tavsiye ederim sebebi şu arka yüzede baskı olduğunda hafif şekilde ince çizgiler çıkabiliyor(merdane yada tekerlek izi sanırım) özellikle siyah zeminde oluşuyor yinede az tirajlı işte kabul edilebilir bir durum olabilir bu

sedaatlı

🌱Yeni Üye🌱
xerox

xerox silikonda attığı için baskısıda çok parlak ve canlıdır