Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kusura bakmayın, fazla acemice :)

ayshenx

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşım ne yalan söyliyeyim bana da bir kitap kağağını andırdı ama yinede yapılan ilk çalışma olarak o kadarda fena değil biraz daha üstünde çalışırsan daha güzel şeyler çıkacağına eminim kolay gelsin. diğer çalışmalarına gelince onlar biraz karışık olmuş

çok teşekkürler :) yüreklendirdiğiniz için... biraz kitap kapağı gibi olmasının sebebi, Barış Akarsu' nun ve Amasra'nın ön plana çıkartılması isteğimle ilgili olabilir...

ayshenx

🌱Yeni Üye🌱
çok kötü ya bunlar

teşekkürler olumlu desteğiniz için :) bu desteğiniz beni daha da yüreklendirdi... Bu forumda ben paylaşımla birlikte forumdaşların en doğru en güzel çalışmalara yol almasını sağlamak için yorumlar yapıldığını, hep birlikte birbirmizden aldığımız enerji ile sinerji yaratmak adına çaba sarfettiğimizi düşünürken böylesi bir yorumla karşılaşmak beni üzdü doğrusu.... Çok kötü bunlar demek , bence fikirsizlikle aynı şey,fikriniz olmadığını yazmanın da bir anlamı yok.....

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu çalışmaların beğenilmemiş olabilir ama güzel çalışmalara da güzel diyoruz zaten. Eleştirilmek insanı ya daha hırslandırıp daha çok çalıştırır yada karamsar yapıp bütün şevkini kırar. Biz burada sen bu işi bırak beceremiyorsun demiyoruz, hatalarınızı söyleyip daha iyi yapmanız için yönlendiriyoruz. Benim çalışmalarıma da olumlu yada olumsuz tepkiler geldi ve böylece eksiklerimi gördüm daha iyi olmaya çalıştım. Ve eğer yorumlarımızın bir anlamı yoksa baştan belirtirsin biz de yorum yapmayız...

ayshenx

🌱Yeni Üye🌱
Bu çalışmaların beğenilmemiş olabilir ama güzel çalışmalara da güzel diyoruz zaten. Eleştirilmek insanı ya daha hırslandırıp daha çok çalıştırır yada karamsar yapıp bütün şevkini kırar. Biz burada sen bu işi bırak beceremiyorsun demiyoruz, hatalarınızı söyleyip daha iyi yapmanız için yönlendiriyoruz. Benim çalışmalarıma da olumlu yada olumsuz tepkiler geldi ve böylece eksiklerimi gördüm daha iyi olmaya çalıştım. Ve eğer yorumlarımızın bir anlamı yoksa baştan belirtirsin biz de yorum yapmayız...

başından itibaren yorumlarıma dikkat ettiyseniz tüm yorumların olumlu ya da olumsuz benim için önemli olduğunu söyledim ve her seferinde de teşekkür ettim arkadaşlara, benim tepkim yazımdan da anlaşıldığı üzere çok kötü deyip ne kötüdür ne değildir şeklinde yorum yapılmamasına, ben olumlu ya da olumsuz bir kez daha tekrarlıyorum her türlü fikire açığım yeter ki kötü deyip baştan savma bir yorum yapılmasın.....

yine tekrarlıyorum kötü bunlar demek , bence fikirsizlikle aynı şey,fikriniz olmadığını yazmanın da bir anlamı yok....

caanvar

🌱Yeni Üye🌱
temenniyle gelenek olmaz arkadaşlar geleneği halk kabul eder halk devam ettirir.
mesala 81. geleneksel cumhuriyet bayramı olur mu?
ayrıca sadece bu çalışma için söylemiyorum
grafik siteleride gösterilen çoğu afişin metin problemi var
aldığım iletişim eğitimine binaen söylüyorum (enaniyet yapmayı da sevmem) metin ve grafik birbirini tamamlamazsa o çalışmadan başarılı diye söz edemezsin .
insanların dalga konusu olabilrsin bu da imaj ve itibarına olumlu katkıda bulunmaz.

orangelessons

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
myspace.com
Barış Akarsuyu analım.

Barış Akarsu yazısı çok düzensiz olmuş. İçeriye alabilirdin? Gerdirebilirdin?
4-5-6 Temmuz Amasra kısmında Stroke kullansaydın daha iyi olabilirdi. =)

taurusclk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benimle paylaştığınız yapıcı eleştiriler için çok teşekkürler, her birinden faydalanacağım elbette, çok çabuk yanıt verdiğiniz için de ayrıca çok teşekkürler...

Bu arada taurusclk yüreklendirdiğin için çok teşekküler,sorunlar nedir yazarsan da çok sevinirim.

caanvar, bu bir anma etkinliği olduğu için bunun sürekliliği, devamlı olması konusunda bir temenniyi, bir dileği vurgulamak adına seçilmiş bir kelime geleneksel kelimesi...[/QUOTE
arkadaşlar bir çok yorumda bulunmuşlar zaten hatalarınıda göstermişler bende bu işte yeniyim öğrenciyim zaten 1 yıl oldu ama geçen 1 yılda öğrendiklerim disiplin ve sadelik senin çalışmaların da da hizalama problemi renk problemi ve font problemi var bundan dolayı karmaşık gözüküyo ben eminim ki çalıştıkçada başarı gelecektir. başarılar..

baboon

🌱Yeni Üye🌱
nasıl yapıldığını çok merak ediyorum.
inş. seneye bende göreceğim.

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
başından itibaren yorumlarıma dikkat ettiyseniz tüm yorumların olumlu ya da olumsuz benim için önemli olduğunu söyledim ve her seferinde de teşekkür ettim arkadaşlara, benim tepkim yazımdan da anlaşıldığı üzere çok kötü deyip ne kötüdür ne değildir şeklinde yorum yapılmamasına, ben olumlu ya da olumsuz bir kez daha tekrarlıyorum her türlü fikire açığım yeter ki kötü deyip baştan savma bir yorum yapılmasın.....

yine tekrarlıyorum kötü bunlar demek , bence fikirsizlikle aynı şey,fikriniz olmadığını yazmanın da bir anlamı yok....

Katılıyorum... "Çok kötü bunlar yaa" gibi bir yorum olmamalı.. kötüyse eğer kötü olan yönlerini söylersin, eğer iyileştirme yönünde bir yorum yapamayacaksan da susarsın daha iyi. Bu şekilde en azından hevesli ve gelişime açık arkadaşların şevkini de kırmamış olursun... (grfkr42)

bu arada ilk çalışman diğerlerine göre daha açık ve anlaşılır olmuş.. efektleri fazla kullanmak çalışmayı güzelleştirmez, önemli olan doğru yerde kullanmaktır.

asıl aslı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
beğenmedim ya bu ne karmaşık bi çalışma böle

ayshenx

🌱Yeni Üye🌱
festivalprogramys2.jpg

yaptığım çalışmalar tamamen hobi amaçlı ama yine de en güzelini yapmak için uğraşıyorum, yorumlarınızı bekliyorum...

Not: festival hayal ürünü değildir festival ve programı 4-5-6 Temmuz da Amasra da gerçekleştirilecelktir....

qwerty111

🌱Yeni Üye🌱
renksiz fon çok güzel. 2.cisi olmamış dyebilirim. 1. göze daha hoş geliyo.

__SoNeR__

🌱Yeni Üye🌱
1.si daha iyi bence bu festival barış için yapılıyo ve barışın fotosunu arka plana atıosun biraz daha belirt 1.sinde yazıları içe çek biraz hafif seffaklık ver bence yani fotoyla yazıları ayarla 2.si çok karışık oluş foto yine arka planda yazılar çok belirgin ama eline sağlık bence biraz daha sade olsa daha iyi diye düşünüyorum