Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kutu bıçağı için freelance grafiker ihtiyacı - Türkiye Geneli

edavran

🌱Yeni Üye🌱
Kutu bıçağı için freelance grafiker ihtiyacı

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: Illustrator

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Merhaba;

Versatil kalemleri (basmalı kurşun kalem) koyabileceğimiz 60'lık display stand bıçağına ihtiyacım var.
- Display standın baskısı kartondan olacak. Bu nedenle bıçak ona göre tasarlanmalıdır.
- Kapaklı olacak.
- kalemlerin y: 14 cm g:1.3 cm

Bununla ilgili veya buna benzer örnek çalışmalarınızı, bıçağın teslim süresini ve fiyat teklifinizi bekliyorum.

Tüm meslektaşlarıma iyi çalışmalar dilerim

E-posta: ebrudavran@gmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

skarakose

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.tabelamerkezi.com
Merhaba

Grafik tasarımını yaptırdığınız kişi kesim kalıbını size verebilir. Tasarımı olmayan bir çalışmanın kalıbı olmaz diye düşünüyorum.

Kutu bıçağı için freelance grafiker ihtiyacı

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: Illustrator

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Merhaba;

Versatil kalemleri (basmalı kurşun kalem) koyabileceğimiz 60'lık display stand bıçağına ihtiyacım var.
- Display standın baskısı kartondan olacak. Bu nedenle bıçak ona göre tasarlanmalıdır.
- Kapaklı olacak.
- kalemlerin y: 14 cm g:1.3 cm

Bununla ilgili veya buna benzer örnek çalışmalarınızı, bıçağın teslim süresini ve fiyat teklifinizi bekliyorum.

Tüm meslektaşlarıma iyi çalışmalar dilerim

E-posta: ebrudavran@gmail.com

edavran

🌱Yeni Üye🌱
Bu kalemler Koreden geliyor ve orada bu tarz bir uygulama yok. çalışmalar normal 12lik kutu ambalajı olarak var stand olarak yok. çeşitli yazışmalar yapıldı fakat adamaların dedigim gibi böyle bir uygulaması olmadığı için bıçağın burada yapılıp oraya gönderilmesine karar verildi.

edavran

🌱Yeni Üye🌱
Kutu bıçak çalışması yapılmıştır. Herkesin ilgisine teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim