Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel çalışma galatasaraylı olsada : ) güzel olmus emegine sağlık. ama en çok dikkat edilecek şey : ) müşterinin takımını önceden sormak. bi anımdan bahsedeyim şirketteyiz tabela yapılıyo tabela renkleri sarı lacivert olmus sonra tabela geri geldi dedim kesin fenerli diedir : D sorduk bey galatasaraylı çıktı ezeli rekabetin işe yansıması diyelim : ).
ben çok begendim tasarımını.Benim içinde bi kutu tasarlarmısın eger mümkünse.Teknik servis kutusu içine cep telefonu koyulcak kargoda zarar görmemesi için.mail adresin varsa ayrıntıları yollarım.Teşekkürler
zannedersem yorumcu arkadaşlar pek işle alakası yok tasarımcı arkadaşada başarılar şansını başka sektörde denesin iki yıldız koymakla tasarım yapıyorum zannediyor ve kendini tatmin etmek için burda yorum bekliyor
efektlerle birşeyleri ön planda tutmayı hedeflemiş gibisin ama o kadar karışıkki merdiven altı bir dükkanın mahalle arasındaki tabelacıya yaptırmış olduğu brandaya benzemiş bu bir yerine yorum yapmak isterdim ama o kadar çok şey varki olamamış demem yeterli die umuyorum
ellerine sağlık ama biraz eleştirirsek çok karmaşık olmuş ve resim karanlık durmuş ve arkadaki energy logosu çook büyük biraz daha küçültebilirsin (ama bunlşar sadece eleştiri) eline sağlık tekrardan
Tüm samimiyetimle söylemeliyim ki; OLMAMIŞ çok cancanlı olmuş biraz daha sade ve şık bir tasarım yapabilirsin. Yinede fontları tekrar bir gözden geçir, daha iyi olacak saygılar kolay gelsin
zannedersem yorumcu arkadaşlar pek işle alakası yok tasarımcı arkadaşada başarılar şansını başka sektörde denesin iki yıldız koymakla tasarım yapıyorum zannediyor ve kendini tatmin etmek için burda yorum bekliyor