Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kutu tasarımı

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Bir baharat kutusu:

6aac4df434ca1264a85d9b5cdfe1900a_1264594779.jpg

Firmanın adından dolayı şekli ev oluşturuyor. Pencerelerin olduğu bölüm şeffaf uygulandı.

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
İlginç olmuş, rafta oldukça dikkat çekip diğer ürünlerden ayrılacaktır, fakat uygulamada o pencereleri kesimde düşürmek, ara parçaları kopartmadan koruyabilmek oldukça sıkıntılı olacaktır. Selefon varmı acaba?
Tasarımı ilginç - uygulama sıkıntılı.

Eline sağlık.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
İlginç olmuş, rafta oldukça dikkat çekip diğer ürünlerden ayrılacaktır, fakat uygulamada o pencereleri kesimde düşürmek, ara parçaları kopartmadan koruyabilmek oldukça sıkıntılı olacaktır. Selefon varmı acaba?
Tasarımı ilginç - uygulama sıkıntılı.

Eline sağlık.

Selefon vardı, uygulama için üstesinden gelecek bir matbaa da bulmuştuk sonuç iyiydi... Ancak firmayla anlaşmazlık yaşadık:crying:

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
işte bu yüzden tasarim sürecine başlamadan %10 yazıyorum sözleşmeye . bide itiraz ederler ya vazgeçecek değiliz ya die :p

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
işte bu yüzden tasarim sürecine başlamadan %10 yazıyorum sözleşmeye . bide itiraz ederler ya vazgeçecek değiliz ya die :p

Çok doğru bir davranış, bu iş benim diğer işlerimden biraz farklıydı. Önceden çalıştığım ve karşılıklı mutlu olduğumuz iş ortaklarıydı. Bu iş için kısmet değilmiş...

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
oldukça başarılı bir çalışma. ben de uzun zamandır kutu/ambalaj tasarımı yapıyorum fakat firmaların en çok dikkat ettiği ve tabiki haklı oldukları konu da raf dizilim durumu. yapılan çalışmanın raflarda nasıl dizileceği çok onemli bu yüzden sizin çalışmanız sanırım üst kısmı üçgen çatı şeklinde ve üst üste dizilmeye uygun değil buna firmanın herhangi bir itirazı olmadı mı?

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
oldukça başarılı bir çalışma. ben de uzun zamandır kutu/ambalaj tasarımı yapıyorum fakat firmaların en çok dikkat ettiği ve tabiki haklı oldukları konu da raf dizilim durumu. yapılan çalışmanın raflarda nasıl dizileceği çok onemli bu yüzden sizin çalışmanız sanırım üst kısmı üçgen çatı şeklinde ve üst üste dizilmeye uygun değil buna firmanın herhangi bir itirazı olmadı mı?

Olmadı zaten ev gibi olsun diyenler bizzat kendileriydi... :) Teşekkür ederim.