Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kutu tasarımında kullanılacak lokum görseli

Crackerjack

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba doslar bana acil lokum resimleri lazım internet üzerindekilerinin hiç biri 300dpi degil o yüzden baskıda kullanılmıyor siteye yüklenenlerin hiç biride kutu üzerinde kullanılacak amacla cekilmemiş mümkünse eger elinizde mevcut varsa lokum görseli lazım çookk acil şimdiden herkese teşekkürler...

:worried::sadsmile::sweating::crying:

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba doslar bana acil lokum resimleri lazım internet üzerindekilerinin hiç biri 300dpi degil o yüzden baskıda kullanılmıyor siteye yüklenenlerin hiç biride kutu üzerinde kullanılacak amacla cekilmemiş mümkünse eger elinizde mevcut varsa lokum görseli lazım çookk acil şimdiden herkese teşekkürler...

:worried::sadsmile::sweating::crying:

geçtiğimiz hafta bıurada paylaşılmıştı, formda arama yaparsanız bulabilirsiniz.

Crackerjack

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet hepsine baktım bir çogu tatile giderken yanında fotograf makinesini almış ve orda pozlanmış gibi (resimlerin hiç birşi profesyonel degil) demek istemiştim :D

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evet hepsine baktım bir çogu tatile giderken yanında fotograf makinesini almış ve orda pozlanmış gibi (resimlerin hiç birşi profesyonel degil) demek istemiştim :D

Arşivim de bunları buldum işinize yarar ise yükleyeyim buraya

jkImi.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

Madem böyle düşünüyor ve profesyonel bir şeyler arıyorsunuz o halde bu işten para kazanan arkadaşların da para kazanması gerektiğini hatırlatır "pamuk eller cebe" diye size bir şeyler ima etmek isterim...

Emin olun ki bir çok profesyonel fotoğrafçı arkadaşım size seve seve yardımcı olacaklardır. :)

Crackerjack

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür edrim arkadaşlar. o resimler bende mevcut...

Sayın volkan bey ben bunun böyle oldugunu zaten biliyorum ama bu demek degildirki paylasım olmasın tamam anlarım ama bu kadar da degil :D

Benim demek istedigim bunu daha önceden yapmış ve karşılıgını vermiş kişilere dedim bu resmi kullandıkdan sonra her kişi aynı planda kullanacak diye bi kural yok bende farklı bir düşüncede kullanabilirim neden bunu paylaşılmasın diye dedim :D

Biraz uzun ve cok anlam yüklendi ama neyse idare edin.... :D

Herkese teşekkür ederim kolay gelsin iyi çalışmalar arkadaşlar...

ceylinnaz

🌱Yeni Üye🌱
Aradığınız tasarım arşivinde size yardımcı olabiliriz.