Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kütüphane - logo

kökSall GRAFiK

🌱Yeni Üye🌱
Okul Kütüpanesi icin yapilan logo yarismasinda birinci oldugum LOGO..

Sizce nasil???

bfibibliotheklogo2.jpg

(Almanca)Schulbibliothek - Okulkütüpanesi​

Benzer konular

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
sayfadaki küçük ve ne oldugu belli olmayan simgeye anlam veremedim.. bence gereksiz olmuş.. ayrıca kitabın sol tarafındaki uzun çizgiler öbür çizgilerle karışarak algıyı zorlaştırıyor.. Sadece kitap olsaydı mükemmel olurmuş..

matri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cok guzel gozukuyo, fakat yazinin kivrimlarindaki guzelligin yaninda, kitabin cizgileri kaba durmus..

ozlem_acikgoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sayfa kıvrımlarındaki o iki çizgiyi kaldırırsanız daha hoş olabilir.çalışmanız gerçekten hoş.
yazı fontunu öğrenebilir miyim?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kütüpane nedir?

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Kütüpane nedir?

Dikkatli olmanı tebrik ediyorum :wink::smile:

Arkadasım Hangı Programda Ne İle Yaptın Bilmıyorum Ama Corel vs Photoshopta Bundan 1000 kat daha guzel seyler yapılırdı bı okul ıcın yeterlı olabilir faka buyuk bıyer için çok kötü daha çok çalışmalısın bence ;)

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Font ile kitap ayrı ayrı düşünülerek tasarlanmışta sonradan birleştirilmeye karar verilmiş gibi duruyor. gerek renk olsun gerek çizgi tarzı olsun font ile ikon biribirinden çok bağımsız. dediğim gibi birbirlerine sonradan iliştirilmişler gibi.

Mert PEKER

🌱Yeni Üye🌱
Kitap logosunu beğenmedim. Font biçimi hoş.

Son düzenleme:

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bir çalışma eline sağlık

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
font hoş gözükse de "u" ve "h" gibi harflerin eninin dar olması, yan yana geldiklerinde yazının bu bölümlerini biraz boğuyor gibi. bahsettiğim harflerin, buradaki "a" ve "o" gibi daha geniş olduğu benzer bir fontu seçmenizi tavsiye ediyorum.

bir de kitap için seçtiğiniz (siz mi çizdiniz bilemiyorum) şeklin çözünürlüğü düşük olmuş bu yüzden pixelli gözüküyor. tavsiyem bu şekli daha ince bir çizgi ile (bu hali çok kalın, yazıyı arka plana itmiş) çözünürlüğü daha yüksek olacak şekilde tekrardan çizmeniz.

son olarak, kitap şeklinin içinde "bfi" (doğru görmemiş olabilirim) gibi bir yazı görünüyor. bunun ne olduğunu ve hangi amaçla oraya konduğunu belirtirseniz, daha sağlıklı bir yorum yapabilirim. şu anki düşüncemle o yazı orada gereksiz diyorum.

iyi çalışmalar.

serhangenc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bibliothek kelimesindeki "l" harfi harf değil de sanki bib ve iothek sözcüklerini
ikiye ayıran basit bir çizgi gibi duruyor..