Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kyline sorunu

levolilevoli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.levoli3d.com
arkadaşlar illustrator cs2 de kyline'na nasıl geçebiliyoruz:sadsmile:

birde kestiğim resmi seçtiğim dairenin veya karenin içine gömemiyorum nasıl yapabilirim

arkadaşlar kimse yokmu yardım edicek

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
adszvd9.jpg

obje her zaman üste olması lazım. iki obje seçtıktan sonra Object - Clipping Mask - Make (Ctrl + 7)

Viev - Outline - Ctrl + Y sadece çizgi görmeye
Overprint Preview Alt + Shift + Ctrl + Y tekrar boyalı hale görmek için

Son düzenleme:

bayeness

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şu kyline nin ne anlama geldiğini anlatabilecek birisi var mı?

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
İllustratorda Wiew menüsünden Outline, kısa yolu ise command+y ile Freehand kullananlar keyline, Corel kullananlar ise Enchanced view olarak bildikleri bu görünüm şekli; renkleri, boyama özelliklerini ve resimleri gizleyerek onları tek çizgili pathler halinde gösterir. Outline modunda çalışmak gradient ve pattern efektleri içeren karmaşık illustrasyonlarda hız sağlayacaktır. Outline modu objeleri ve onların altındaki objeleri işlemek için de kolaylık sağlayacaktır.

saygılar..

yildiz.enes

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İllustratorda Wiew menüsünden Outline, kısa yolu ise command+y ile Freehand kullananlar keyline, Corel kullananlar ise Enchanced view olarak bildikleri bu görünüm şekli; renkleri, boyama özelliklerini ve resimleri gizleyerek onları tek çizgili pathler halinde gösterir. Outline modunda çalışmak gradient ve pattern efektleri içeren karmaşık illustrasyonlarda hız sağlayacaktır. Outline modu objeleri ve onların altındaki objeleri işlemek için de kolaylık sağlayacaktır.

saygılar..

anlattığından dolayı teşekkürler...

bayeness

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sevgili ADAMINbiri açıklama için teşekkür ediyorum.
Fakat bu özelliği ben sadece hız kazanmak için kullanmam diye düşünüyorum.
Biraz baktım projelerin iskeletini gösteriyor. Daha değişik faydaları ve yetenekleri var mıdır bu özelliğin?
Tekrar teşekkürler...

Angelus884

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Outline modunda çalışmak gradient ve pattern efektleri içeren karmaşık illustrasyonlarda hız sağlayacaktır. Outline modu objeleri ve onların altındaki objeleri işlemek için de kolaylık sağlayacaktır.

saygılar..

ADAMINbiri'nin de açıkladığı gibi Outline modunda çalışmanın en büyük avantajları bunlardır. elinize sağlık ...