Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lapazz TWH850 acil yardım lazım!

sepparia

🌱Yeni Üye🌱
Tabletim 2 gün öncesine kadar oldukça güzel çalışıyordu ancak dünden itibaren taktıktan sonra kendi kendine imleçi deli gibi oynatmaya başladı. Kendi kendine kontrolsüzce hareket ediyor ve tıklamalar yapıyor.

- Bu problemi kendi kendime çözmem mümkün mü?
- Teknik servise götürmeli miyim? Garantisi bitti, ayrıca faturası kayboldu ne yazıkki.
- Sorun bilgisayarımla alakalı olabilir mi? (daha önce problem yoktu)
- Eskişehirde teknik servis yokmuş. Teknik servise göndermem gerekirse acaba hangi ile nasıl gönderebilirim.

Yardım edebilen olursa çok sevineceğim. Teşekkürler.

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
- Kaleminizin pillerini kontrol edin gerekiyorsa değiştirin.
- Bir arkadaşınızında UC Logic varsa onun kalemiyle deneyin
- Cihazın etrafında büyük hoparlör ve CRT monitör gibi manyetik cihazlar varsa biraz uzaklaştırabilirsiniz.
- Grafik tabletinizin kablosu sürekli kıvrıldıysa kablonuzu kontrol ediniz.

Bilgisayarınıza Çok tuşlu gamepad veya klavye gibi Grafik tablet sürücüsüyle çakışabilecek bir donanim yüklediyseniz kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Bunların dışında başka bir bilgisayarda deneyerek arızanın bilgisayarda mı yoksa tablette mi olduğunu görebilirsiniz.

Ayrıca teklemeyi sadece çizim programında yapıyorsa programın resmi güncellemesini yükleyebilir yada başka bir yazılımla deneyebilirsiniz.

Bunlardan sonuç alamazsanız garantisi bittiği için ücretli destek almak istediğinizi belirtip.

info@akortek.com dan destek talebinde bulunabilirsiniz.

İyi çalışmalar, hayırlı günler.

Umarım yardımcı olmuştur.

UC Logic Türkiye / Akortek