merhaba şimdiye kadar bi kaç marka dışına çıkılmamıs ben size aynı fiyatlar arasında yuksek performans alabileceginiz bir notebook tavsiye edicem..
Marka ve Model : Acer 5739G-964G32MN
Kısaca Özelliklerinden bahsedicem; İntel Centrino 2 Windows 7 home premium lisansı ile geliyor.
İşlemci T9600 2.8Ghz 6MB L2 cache bellek : bu notebooklarda üstün denilebilecek bir özelliktir.
Ram 4GB DDR3 1066 Mhz : Dikkatinizi Çekim DDR2 deil DDR3 Ram ve 1066 Mhz Bu mükemmel ötesi şu anda bu fiyattaki notebooklarda bulamayacagınız bir hız ...DDR3 ram i bildiğim kadarıyla ilk ve tek kullanandı belkı cıkmıs olabilir...
Hard disk 320Gb 5400 RPM Hitachi : Ben 500 gb olanınıda gördüm
Ekran kartı 1GB-DDR3(up to 2.7GB) GT240M cuda physX : Dikkat ekran kartıda ddr3
))
Ekran Boyu 15.6" Led HD Görüntü Mükemmel ben şahidim
Max Çöz 1366 x 768
Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
Mobil Özellikler Wireless, BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu
İşletim sistemi Win 7 Home Premium Tr işletim sisteminede para odememıs olursunuz Home premıum ısınızı hayli hayli gorecektir.
Ağırlık 3,2 kg
webcam felan onları saymıorum standart
Böle bir notebook diğer markalarda bu özellikleri olanı ben daha gormedım... gorcek olursamda fiyatı 2.75.-3.50 tl arasında olacagına emınım... bunun fiyatı ise 1700 den başlıyor. tabi taksıt oranına gore yukselıor
ben bi araştırın sorun derim
Not: Bu modelin farklı özelliklerde düşük işlemci ve ddr2 ram kullanan modelını sakın almayın
Win 7 ile harika calısan bi sistem isteklerinize karşılık verecektir...
üzerinde tuba cinema ses sistemi var onu saymayı unuttum
wirelessinden üstün performans alırsınız harika veri ceker..
/QUOTE]
fark yokki herşey aynı bendede win7 home premium var ramler falan aynı sadece ekranda biraz fark var o kadarcık olsun