Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar HP Pavilion HDX9250ET CH325Et laptopum var ve xp ye cevirmek istiyorum eger driverları sizde varsa bana yardımcı olabilirmisiniz tesekkurler
bu siteye gir aşağıdaki kısımları benim yazdığım gibi doldur...
Product type : notebook Family : satalite Product series : A series Model : A300 Short Model No sj0e Operating system : windows xp Driver type : boş bırak (All) Country : Türkiye Language : Türkçe
search'e tıkla driverlerin listesi çıkıyor... Sitede direk link verilemediği için uzun anlattım ...
bu siteye gir aşağıdaki kısımları benim yazdığım gibi doldur...
Product type : notebook Family : satalite Product series : A series Model : A300 Short Model No sj0e Operating system : windows xp Driver type : boş bırak (All) Country : Türkiye Language : Türkçe
search'e tıkla driverlerin listesi çıkıyor... Sitede direk link verilemediği için uzun anlattım ...
çok teşekkürler bartınlı..peki bişi daha soracam..diyelimki driverları yüklemeyi beceremedim..Elimde Toshiba Recovery Disc war...Ordan Vistayı Tekrar Geri Yükleyebilirim dimi?
hımmm anladım teşekkürler...Peki son bi soru daha soracam Benim masaüstü bilgisayarımda 256ekran kartı 1gb ram var..ben ram'den alıp ekran kartına vermek istiyorum..bios'tan yapılıyormuş ama nasıl yapıldığını bilior musun?
Pc'nize ait driverler üstteki linkte... Garanti konusunda müşteri hizmetleri garanti kapsamı dışında kalır diyor.... Kapsam dışında bırakmamak için recovery bölümünü silmediğiniz ve kurtarma dvd'sini kaybetmediğiniz sürece sorun çıkmayacaktır...
Pc'nize ait driverler üstteki linkte... Garanti konusunda müşteri hizmetleri garanti kapsamı dışında kalır diyor.... Kapsam dışında bırakmamak için recovery bölümünü silmediğiniz ve kurtarma dvd'sini kaybetmediğiniz sürece sorun çıkmayacaktır...