Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adresine eyfel puzzle yazın dxf formatında bulabilirsiniz. Hatta golden gate i bile. Ticari amaçlardan dolayı çizimlerin paylaşılmadığı söyleniyor. Bu çizimlerin de orjinal çizimler olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Adresine eyfel puzzle yazın dxf formatında bulabilirsiniz. Hatta golden gate i bile. Ticari amaçlardan dolayı çizimlerin paylaşılmadığı söyleniyor. Bu çizimlerin de orjinal çizimler olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Çizimlerin orjinal olduğuna dair bi iddiam yok fakat kendi yaptığım çizimide şurdan burdan aldım diyemem sen buldu isen başka bir yerden kullanabilirsin.. fakat ben kendim çizme özgürlüğümü kullanıyorum..haliylede paylaşıp,paylaşmamaktada özgür olduğumu düşünüyorum...
hocam eline sağlık bunu çizdirdinmi kestirdinmi resimden pek anlayamadım bende partner kullanıyorumda merak ettim ayrıca uç olarak ne tür bir uç kullandın özelliğini yazabilirsen sevinirim kolay gelsin