Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

leess kot firması etiketi

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
leessdh5.jpg

leess oluşumu tamamen bana aittir. ilk defa etiket çalışmasına giriştim.
o da bi arkadaşıma yardım amaçlı. bu da öyle. leess diye bi firma bulunmamakta. hepsi hayal ürünü. yorumlarınızı beklerim.

Benzer konular

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
yeni bir aşk doğuyor yazı fontunu bide zemin rengini değişik renkler kullanarak değiştirebilirsin biraz büyük kalmış sanki bi kot için etiket:D ama ellerine sağlık

aychen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
less yazısı yani logoyla zemindeki efektler çok uyumlu olmuş süper ama ortadaki yazı kaba kaçmış biraz hem karakter olarak hemde büyüklük olarak

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
yeni bir aşk doğuyor yazı fontunu bide zemin rengini değişik renkler kullanarak değiştirebilirsin biraz büyük kalmış sanki bi kot için etiket:D ama ellerine sağlık

less yazısı yani logoyla zemindeki efektler çok uyumlu olmuş süper ama ortadaki yazı kaba kaçmış biraz hem karakter olarak hemde büyüklük olarak

teşekkür ederim arkadaşlar dikkate alıyorum hemen.

clown

🌱Yeni Üye🌱
güzel çalışma olmuş ama ortadaki yazıda başka bir font dene bence ..basarılar...

seher

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzell olmuşş

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
tasarım çok hoş ama tipografi üzerinde biraz daha çalış derim bence :D (yeni bir aşk doğuyor ) yazısındaki fontu değiştir ^^kotta marka^^ yazı karakterini değiştir birde en önemlisi ( bi etikette firma bilgileri olmaz olsa bile arka yüzünde olur ) etikette bunuda dikkate al derim bence

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
tasarım çok hoş ama tipografi üzerinde biraz daha çalış derim bence :D (yeni bir aşk doğuyor ) yazısındaki fontu değiştir ^^kotta marka^^ yazı karakterini değiştir birde en önemlisi ( bi etikette firma bilgileri olmaz olsa bile arka yüzünde olur ) etikette bunuda dikkate al derim bence

teşekkür ederim GRAFXX uyarıların için.değişikliklerin yapılmış halini de sizinle paylaşacağım.

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
leessasyateknoli3.jpg

arkadaşlar yorumlar ışığında bu şekilde yaptım.
ne dersiniz?

escape_lea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2. yaptığın çalışmaların ikisi de hoş olmuş.
Eline , emeğine sağlık.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
larcevelt daha güzel, elleriniz sağıkık, font hoş durdu:)

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
lacivert olan ve son haliyle çok güzel duruyor..ellerinize düşünme gücünüze sağlık...

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
leess2ge8.jpg

son olarak...

umarım sadelikten yana güzel bişeyler olmuştur.
saygılar

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence bu antalyada yeni bir markaysa önceki yüklediğiniz lacivert olan ve antalyada yeni bir aşk doğuyor yazan daha iyi ama eğer bir kaç yıldır var iste ve insanlar alıştı iseler tabi bu yeni olanıda kullanabilirsiniz ama ben önceki yazısı olan laciverti tercih ederim.elinize ve düşünme gücünüze sağlık...

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence bu antalyada yeni bir markaysa önceki yüklediğiniz lacivert olan ve antalyada yeni bir aşk doğuyor yazan daha iyi ama eğer bir kaç yıldır var iste ve insanlar alıştı iseler tabi bu yeni olanıda kullanabilirsiniz ama ben önceki yazısı olan laciverti tercih ederim.elinize ve düşünme gücünüze sağlık...

teşekkür ediyorum yorumların için arkadaşım:)
yeni bi marka olarak hayal etmiştim yeni açılmış bi yer...
tabi her ikisi için de hayal gücü geliştirilebilir.
tekrardan teşekkür ederim