Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu tip anatomik görsel ve eskizleri en zor yapılabilecek kara kalem çalışmalarıdır sabır ile araştırma ve deneme yanılma ilişkisine bağlıdır sonuç onun için sabır tek çaredir paylaşımın bizleri aydınlattı çok teşekkürler
bu tip anatomik görsel ve eskizleri en zor yapılabilecek kara kalem çalışmalarıdır sabır ile araştırma ve deneme yanılma ilişkisine bağlıdır sonuç onun için sabır tek çaredir paylaşımın bizleri aydınlattı çok teşekkürler
Büyük araştırmalar,deneyimler gerektiren çizimlerdir....DA vinci o dönemde anatomi çalışmalarını çizmekle yetinmemiş.Çizdiği her ayrıntıyı not etmiştir.Aydınlattıysa konu ne mutlu bana efendim.Çok teşekkürler konuya yorumunuzu paylaştığınız için :angel:
süper paylaşım siz duydunuzmu bilmiyorum da vinci de bu işe kopya çekerek başlamış başka kişilerin çzgisini çalarak başlamış sonra kendi çizgisini bulmuş
Yaşının 17 olması önemsiz bence güzel bir yorum vardı söylemeseydin 17 olduğuna inanmazdım ve sevindim şimdilerde Face gibi yerlerde yada abuk sabuk gereksiz şeylerle zamanını geçiren senin yaşındaki genç arkadaşlara örnek olmanı diliyorum
Adam süper, saygı duymak lazım, o devirlerde, daha daha nasıl iyi resim yapabilirim diye müthiş araştırmalara girişmiş, hayran olmamak elden değil. Ya günümüzün ressamların eserlerinde var mı bir duygu bir elektrik?, yanılmıyorsam resim dışında başka alanlara da el atmış ve temel sayılabilecek teknikler bulmuş.
Adam süper, saygı duymak lazım, o devirlerde, daha daha nasıl iyi resim yapabilirim diye müthiş araştırmalara girişmiş, hayran olmamak elden değil. Ya günümüzün ressamların eserlerinde var mı bir duygu bir elektrik?, yanılmıyorsam resim dışında başka alanlara da el atmış ve temel sayılabilecek teknikler bulmuş.