Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

LG Cinema 3D logo

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar bana LG Cinema 3D logo vektörel çizimi lazım
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Şimdiden teşekkürler

https://www.lcd-compare.com/images/main/lexicon/102/lexique-lg-cinema-3d-logo.png

Benimde 1976 Mustang almam lazım. Siz yardımcı olur musunuz?

Yaptırmak istediğiniz çalışmadan bir kazanç elde edeceksiniz. Bunun içinçalışmayı bedeli karşısında yaptırmanız daha ahlaki olacaktır. İlanınızı iş verenler kısmına taşımanızı ve size gelecek mail ve telefonlar sonucunda fiyatta anlaştığınız arkadaşlarla çalışmanızı öneririm.

gazeterize

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.gazeterize.com
Bu saçma sapan cevabınız için teşekkür ederim Benim kazanç elde edeceğimi nereden çıkardın
Sadece amatörce ilgilendiğim bir konu ve o logoyu kendim için uyarlayacaktım
Zaten sıfırdan yapın demedim sadece hazır vektörel dosyası elinde olan varsa istedim Zira bu LG şirketinin bir çalışma birilerinde olabilir diye düşündüm
Araba konusuna gelince tanıdığım klasik araba koleksiyoncusu arkadaşım var, istesen onun telini verebilirim sana yardımcı olacaktır.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu saçma sapan cevabınız için teşekkür ederim Benim kazanç elde edeceğimi nereden çıkardın
Sadece amatörce ilgilendiğim bir konu ve o logoyu kendim için uyarlayacaktım
Zaten sıfırdan yapın demedim sadece hazır vektörel dosyası elinde olan varsa istedim Zira bu LG şirketinin bir çalışma birilerinde olabilir diye düşündüm
Araba konusuna gelince tanıdığım klasik araba koleksiyoncusu arkadaşım var, istesen onun telini verebilirim sana yardımcı olacaktır.

:) Bu saçma sapan her zaman karşılaştığımız cevabınız için bende teşekkür ederim. Açıklamaya çalıştığınız kısmı başta yazsaydınız o zaman. Boşuna polemiğe girmeden hakkınızda hayırlısı diyorum.

Koleksiyoncu arkadaşınızın olması güzel. Çevre için tabi ki bilgilerini paylaşabilirsiniz.