Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

lise sondan kalma çalışmalarım

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet canım kadının yüzünün bir kısmı gözüküyor yanlış görmedin:D

hayalzamanı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence güzel gözüküyorlar... Biraz üstüne düşersen bu işin süper olacak gibi eline sağlık...

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Kötü yorum yapmıcam :D eleştirmicem yani sadece sende benım gıbısın yetenegın var ama göstermıyorsan sen fazla çalısmamıssın biraz daha uzerıne dussen ve çalıssan harıka şeyler ortaya çıkıcagından emınım yamukta olsa elbet alısa alısa bu yamukluklar gölgeler duzelır herşey zamanla ögrenılır benım ilk okul 1deki resimlerim böyleydi :) ama güzel olmuslar begenmedım degıl yanı ne dıyım elıne saglık :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorumlar için teşekkür ederim zaten yetenek varsa üzerine gidilmelidir benim üzerine gidilecek yeteneğim varsa bile üzerine gitmeye zamanım yok...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sanırım boyun kısmında bir sorun var ama eskilerden bir tane daha:wink:
p9260134f.jpg

incamat

🌱Yeni Üye🌱
bence o resimdeki sorun boyun da değil.. karakterin kafası olması gereken yerde değil..
kafa yukarıya ve sağa kaymış ...
nacizane fikrim..kızmassın umarım..:))
ellerine sağlık...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bence o resimdeki sorun boyun da değil.. karakterin kafası olması gereken yerde değil..
kafa yukarıya ve sağa kaymış ...
nacizane fikrim..kızmassın umarım..:))
ellerine sağlık...

Kızmamı gerektiricek bir durum yok ki...Ben zaten kendim dedim boyun kısmında sorun var diye:)Yorumlara açığım...Eğitim falan almadım lisedeyken çizime fazla vakit ayırıyordum.Vakit buldukça diğerlerinide sizinle paylaşıcam.Yetenek varsa eğitimle şekillenir ne yazık ki benim yeteneğimi eğitecek vaktim yok:(Yorumun için teşekkürler...:wink:

incamat

🌱Yeni Üye🌱
bi süre çizmeyince parmakların ve kağıt kalem küsüyor insana..ben de uzun süre ara vermiştim çizime ama artık boş vaktimin çoğunu çizime ayırıyorum..çizmek ve bunları paylaşmak güzel..

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bi süre çizmeyince parmakların ve kağıt kalem küsüyor insana..ben de uzun süre ara vermiştim çizime ama artık boş vaktimin çoğunu çizime ayırıyorum..çizmek ve bunları paylaşmak güzel..

Haklısın nankör bir iş sürekli çizmek gerekiyor.Umarım yakında bende vakit bulurum:angel:Tekrar teşekkürler...

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
canım ellerine sağlık güzel çalışmalar ve her bir sonrakinde ilermeler var buda çalışmayı ve beceriyi gösteriri son imgesel çalışman güzel benm gördüğüm sorun ise anotomi de sorunlar var tekrar ellerine ve emeğine sağlık..:kiss1::kiss1:
bu arada acaba bende yüklesemmi desen çalışmalarımı ??? diye düşünüyorum