Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kötü yorum yapmıcam eleştirmicem yani sadece sende benım gıbısın yetenegın var ama göstermıyorsan sen fazla çalısmamıssın biraz daha uzerıne dussen ve çalıssan harıka şeyler ortaya çıkıcagından emınım yamukta olsa elbet alısa alısa bu yamukluklar gölgeler duzelır herşey zamanla ögrenılır benım ilk okul 1deki resimlerim böyleydi ama güzel olmuslar begenmedım degıl yanı ne dıyım elıne saglık
bence o resimdeki sorun boyun da değil.. karakterin kafası olması gereken yerde değil.. kafa yukarıya ve sağa kaymış ... nacizane fikrim..kızmassın umarım..) ellerine sağlık...
bence o resimdeki sorun boyun da değil.. karakterin kafası olması gereken yerde değil.. kafa yukarıya ve sağa kaymış ... nacizane fikrim..kızmassın umarım..) ellerine sağlık...
Kızmamı gerektiricek bir durum yok ki...Ben zaten kendim dedim boyun kısmında sorun var diyeYorumlara açığım...Eğitim falan almadım lisedeyken çizime fazla vakit ayırıyordum.Vakit buldukça diğerlerinide sizinle paylaşıcam.Yetenek varsa eğitimle şekillenir ne yazık ki benim yeteneğimi eğitecek vaktim yokYorumun için teşekkürler...:wink:
bi süre çizmeyince parmakların ve kağıt kalem küsüyor insana..ben de uzun süre ara vermiştim çizime ama artık boş vaktimin çoğunu çizime ayırıyorum..çizmek ve bunları paylaşmak güzel..
bi süre çizmeyince parmakların ve kağıt kalem küsüyor insana..ben de uzun süre ara vermiştim çizime ama artık boş vaktimin çoğunu çizime ayırıyorum..çizmek ve bunları paylaşmak güzel..
canım ellerine sağlık güzel çalışmalar ve her bir sonrakinde ilermeler var buda çalışmayı ve beceriyi gösteriri son imgesel çalışman güzel benm gördüğüm sorun ise anotomi de sorunlar var tekrar ellerine ve emeğine sağlık..:kiss1::kiss1: bu arada acaba bende yüklesemmi desen çalışmalarımı ??? diye düşünüyorum