kayabasburak
🌱Yeni Üye🌱
Lise zorunlu staj
Aranan Şehir: İstanbul
Okulunuz: Zeytinbunu İMKB Anadolu Mesleki Ve Teknik Lisesi
Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum
Referanslar: Yapmış oluduğum çalışmalar iletişim kurulduğunda mail aracılığıyla gönderilecektir.
İşle ilgili açıklama: 2015 Eylül ayından 2016 Haziran ayına kadar staj yapmak istiyorum.
Photoshop, Illustrator, Indesign iyi derecede kullanmaktayım.
Çalışmalarım; dergi, gazete, afiş, etiket, kurumsal kimlik, logo, kitap tasarımlarından oluşmaktadır.
Okul hayatımdaki başarıyı, iş hayatımda da devam ettireceğimden eminim. Tasarımın bana kattığı mutluluk enerji ve disiplini hayatımın
tüm alanlarında uyguluyorum. Yeni fikirler ve tasarımlar yaratmaktan zevk alıyorum.
E-posta: kayabasburakk@gmail.com
Telefon: 0541 203 55 15
Aranan Şehir: İstanbul
Okulunuz: Zeytinbunu İMKB Anadolu Mesleki Ve Teknik Lisesi
Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum
Referanslar: Yapmış oluduğum çalışmalar iletişim kurulduğunda mail aracılığıyla gönderilecektir.
İşle ilgili açıklama: 2015 Eylül ayından 2016 Haziran ayına kadar staj yapmak istiyorum.
Photoshop, Illustrator, Indesign iyi derecede kullanmaktayım.
Çalışmalarım; dergi, gazete, afiş, etiket, kurumsal kimlik, logo, kitap tasarımlarından oluşmaktadır.
Okul hayatımdaki başarıyı, iş hayatımda da devam ettireceğimden eminim. Tasarımın bana kattığı mutluluk enerji ve disiplini hayatımın
tüm alanlarında uyguluyorum. Yeni fikirler ve tasarımlar yaratmaktan zevk alıyorum.
E-posta: kayabasburakk@gmail.com
Telefon: 0541 203 55 15