Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lisedeyken yarışmada 1. olan fotoğraflarım

zift

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. fotograftaki lens light efektini göz ardı ederek çok beğendiğimi söyleyebilirim
. 2'nci fotografta harika fakat 3'ncü fotograftın kompozisyonunu pek beğenmedim. Favorim sırasıyla 2,1,3 :)

analog ve polaroid in tadı hiçbirşeye benzemez:)

saygılarımla...

soyluturk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
okansoyluturk.deviantart.com
2. fotoyu begendim. 3. fotoda filtrelenmis gibi duruyor.

onun disinda bence kadraja alinan cisim, nesne veya manzara vs. onlarin ne oldugu onemli degildir, onemli olan isik, renkler, tonlar, netlik vs. de degildir, tabiiki fotografi ticari bir amacla kullanacaksan bu saydiklarim hayatidir,
ama onun disinda onemli olan senin fotografa kattigin yorumdur. yine kanaatimce fotograf sahibinin izlerini tasimalidir...

fotolarin 2001 yilina ait oldugunu soylemissin, yeni fotograflarin varsa gormek isterim.
ve eger fotograf cekmeyi biraktiysan devam etmelisin..

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
2. fotoyu begendim. 3. fotoda filtrelenmis gibi duruyor.

onun disinda bence kadraja alinan cisim, nesne veya manzara vs. onlarin ne oldugu onemli degildir, onemli olan isik, renkler, tonlar, netlik vs. de degildir, tabiiki fotografi ticari bir amacla kullanacaksan bu saydiklarim hayatidir,
ama onun disinda onemli olan senin fotografa kattigin yorumdur. yine kanaatimce fotograf sahibinin izlerini tasimalidir...

fotolarin 2001 yilina ait oldugunu soylemissin, yeni fotograflarin varsa gormek isterim.
ve eger fotograf cekmeyi biraktiysan devam etmelisin..

1. fotograftaki lens light efektini göz ardı ederek çok beğendiğimi söyleyebilirim
. 2'nci fotografta harika fakat 3'ncü fotograftın kompozisyonunu pek beğenmedim. Favorim sırasıyla 2,1,3 :)

analog ve polaroid in tadı hiçbirşeye benzemez:)

saygılarımla...

Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler...

Eskisi kadar olmasa da zaman zaman fotoğraf çekiyorum zaten artık bir makinemde yok; ödünç bulabilirsem çekiyorum.
Sitemizde de mevcut :)
Profilime girerseniz; eklediğim konulardan bulabilirsiniz; yorumlarınızı bekliyorum

Çok çok teşekkürler
Saygılar

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler...

Eskisi kadar olmasa da zaman zaman fotoğraf çekiyorum zaten artık bir makinemde yok; ödünç bulabilirsem çekiyorum.
Sitemizde de mevcut :)
Profilime girerseniz; eklediğim konulardan bulabilirsiniz; yorumlarınızı bekliyorum

Çok çok teşekkürler
Saygılar

1. çalışmanız harika, havası beni uçurdu diyebilirim.

paintmaker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
resimler o zamanki teknolojiyle çok güzel. eline sağlık. ama 1 resim daha güzel gibi geldi. bu arada makine alacağım demişsin naptın alabildin mi?

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
resimler o zamanki teknolojiyle çok güzel. eline sağlık. ama 1 resim daha güzel gibi geldi. bu arada makine alacağım demişsin naptın alabildin mi?

Teşekkkür ederim yorumunuz için :wink:
Hayır, ne yazık ki hala makine alabilmiş değilim, başka baharlara artık :angel: