Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Liyu 60 lık plotter aldım. Program Tavsiyeleriniz ?

skarakose

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.tabelamerkezi.com
Selam arkadaşlar elime 1 adet çin malı liyu plotter geçti. Bununla saat içi yazılar elma- armut vs meyve desenleri çıkarmayı düşünüyorum.

Folyo kesim için kendi art cut programı var. Mevcut program yeterli oluyor mu yoksa corel vs. öğrenmeye gerek olacak mı?

stickerizm_ir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elma armutun stencil dosyalarınla yada vektörleriyle idare edebilirsin corel değilde flexisign öğrenmelisin ordan export edip artcut da kesersin.. ama corel de lazım olacaktır mutlaka

skarakose

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.tabelamerkezi.com
dün corel x4 ü temin ettim. Eski versiyon olması öğrenmemi kolaylaştırır diye düşünüyorum. Haftasonu ise makineyi kurup eğitim kitabını alacağım.

Dediğin flexi sign programınıda duydum ama bizim makinede çalışır mı bilmiyorum.

stickerizm_ir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
illaki flexisign plotterınızı görmesi önemli değil . flexisign da kesim projenizin çizgisellerini alırsınız hairline koyarsınız ve eps olarak export edip artcut da kesersiniz bende öyle yapıyorum en temizi..

skarakose

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.tabelamerkezi.com
Bilginize teşekkürler.

Bu programın fiyatı çok yüksekmiş.

Deneme sürümünü bulup denemeye çalışacağım.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
flexisign da kesim projenizin çizgisellerini alırsınız hairline koyarsınız ve eps olarak export edip artcut da kesersiniz bende öyle yapıyorum en temizi..

Sayın Stickerizm_ir, Flexisign'i bende kullanıyorum, Flexi'de çizgileri nasıl Hairline yapıyoruz?, yani en ince çizgi haline nasıl getiriyoruz?, bu konuda sıkıntı çektiğim oluyor, bilgi verirseniz memnun oluruz. Teşekkür ediyorum, kolay gelsin.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sayın Stickerizm_ir, Flexisign'i bende kullanıyorum, Flexi'de çizgileri nasıl Hairline yapıyoruz?, yani en ince çizgi haline nasıl getiriyoruz?, bu konuda sıkıntı çektiğim oluyor, bilgi verirseniz memnun oluruz. Teşekkür ediyorum, kolay gelsin.

sag taraftaki fill/stroke editörde wireframe kutusuna işareti koy oldu sana hairline

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yılmaz abe teşekkür ediyorum, sağlıklı günler diliyorum.

cenkreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
flexing proda kesebilirsin o kesici flexing pro da calisir ben calistiriyorum

Dark Water

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Selam arkadaşlar elime 1 adet çin malı liyu plotter geçti. Bununla saat içi yazılar elma- armut vs meyve desenleri çıkarmayı düşünüyorum.

Folyo kesim için kendi art cut programı var. Mevcut program yeterli oluyor mu yoksa corel vs. öğrenmeye gerek olacak mı?

Bahsettiğiniz makinanın fiyatı nedir?

skarakose

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.tabelamerkezi.com
forumda bir arkadas 750 ye satıyordu. Ben farklı aldım .

İstersen bu arkadaşla bir görüş. volkan çakmak [cakmakajans@hotmail.com]
750 tl 05327487631