Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Çalışmaları

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben ikinci çalışmayı beğendim.. Eline sağlık

d.gokturk

🌱Yeni Üye🌱
3 ve 6

Merhaba, renkler ve ilk bakış etkisi güzel, ilk logoda "i" harfi, ikinci logoda "b" ve "i" harfi okuyorum öncelikli. D okumak gerekirdi. 3 ve 6 beğendiklerim Kolay gelsin

gkarar

🌱Yeni Üye🌱
2.,3. ve 6. calismalarin guzel.ellerine saglik.

su_misali

🌱Yeni Üye🌱
2.çalışman gerçekten çok hoş.

ellerine sağlık...

nishan

🌱Yeni Üye🌱
2. logo bence nerdeyse engelli figürü stilize edilmiş gibi duruo. Yani yanındaki yazısı olmasa. Ben en sondaki turuncu ovalin içindeki db yi sevdim ama ovalsiz.
Eline sağlık...

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
3,4,ve 7, logolar hoş ellerine sağlık

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
alfalogonm6.jpg

Bu logolar hakkindaki dusunceleriniz nedir en dogrusunu bulalim...

serhat gs

🌱Yeni Üye🌱
yaw arkadaşlar biraz saçma oLacak ama :D bunLarı hanqi proqramdan yapıosunuz. ben henüz öğrenciyim ve qrafiker oLmak istiyorum ama biLqisayarda çizim (ambLem, Loqo) tasarımı yapabiLeceğim bir proqram qerek ve bende yok. yardımcı oLursanız çok sevinirim sayqıLar . (bu arada çaLışmaLar süper)

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
puhuma sen yaptığındada logo birkenarda görünüyo ama anlamadığım konu neden hep mobilyada çöp adam kolruk çekyat kulanırız
ve her logoda bunu yapıyoruz olmuyo arkadaşlar logo kavramı bu değil

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
logo çalışmalarımı genelde vektör programlarda yparım. yani freehand, indesing. ama bunları değişiklik olsun diye photoshopta yaptım. (yapabiliyormuyum diye bakmıştım :) )

..BuRJuU..

🌱Yeni Üye🌱
ben bu işte yeniyim ama..2 ve 5. çalışmaları beğendim göze hoş görünüyor..4 de olabilir..başarılar..

_ysm_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2. çalışman bürositin logosu sadece s yerine b kullanmışsın :anlamsiz: görünce şok oldum ben

_ysm_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizce neden olabilir ben okulda alıntı yapmayı öğrenmiyorum esinlenmeyi ve üretmeyi öğreniyorum eğer bu yapılan logo bürositin kendi kurduğu bi firmaya ise olmuş diyebilirim ama başka bi firmayaysa sizce alıntı yapmak saçma değilmi ???

rabitelli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabitelli.com
yaw arkadaşlar biraz saçma oLacak ama :D bunLarı hanqi proqramdan yapıosunuz. ben henüz öğrenciyim ve qrafiker oLmak istiyorum ama biLqisayarda çizim (ambLem, Loqo) tasarımı yapabiLeceğim bir proqram qerek ve bende yok. yardımcı oLursanız çok sevinirim sayqıLar . (bu arada çaLışmaLar süper)

Afedersiniz; neyce bu...? Urdu Dili ve Edebiyatı okuyan arkadaşım çözemedi, bir de Sümeroloji'deki arkadaşıma sorayım... :(

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
2. çalışman bürositin logosu sadece s yerine b kullanmışsın :anlamsiz: görünce şok oldum ben

bürosit logotype kullanmıştır.
benimki logo ve amblem olarak kullanılmıştır.
bürosit hiç aklıma gelmeden yaptığım bir eskizdi o, alıntı olsaydı bu tür eleştirilerin geliceğini bile bile inanın yayınlamazdım.

burositlogono9.gif

sizce neden olabilir ben okulda alıntı yapmayı öğrenmiyorum esinlenmeyi ve üretmeyi öğreniyorum eğer bu yapılan logo bürositin kendi kurduğu bi firmaya ise olmuş diyebilirim ama başka bi firmayaysa sizce alıntı yapmak saçma değilmi ???

inanın çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Kolay gelsin.