Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo çalışmalarım

Benzer konular

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
siteye bugün üye oldum ve bende yapmış olduğum logolarımı yayınlamak ve sizlerin fikirlerini duymak ve hatalarımı görmek istedim bu işte yeni sayılırım 3 yıldır yapıyorum boş zamanlarımda genelde logo yapıyorum şimdiden herkeze teşekkürler

hackervuslat

🌱Yeni Üye🌱
Yön Dersahanesine yapmıs oldugun logo hosuma gitti.Diğerleri için olumlu konusamıyacagım.Birazdaha emekle guzel seyler çıkartacagına ınanıyorum.Yaptıgın çalısmalarda fonta contür vermemeye dikkat et.Sana tavsiyemdir.Yazıyı kaba gosterıyor.Sadelik en guzelidir.

hiltonajans

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.hiltonajans.com
öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim bende yön dershanesine yapmış olduğun logoyu diğerlerine göre daha uygun buldum fakat o dahi profesyonel bir logo çalışması gibi değil çünkü zemin beyaz olduğunda y nin hattı fazla seçici olmaz oysaki ''y''yi belirtmen lacivert olsa alt etek kısımları yine mavi olsa logo daha anlaşılır olacak.Çalışmalarında başarılar dileriz....

hiltonajans

''Söz söylemediğimiz sürece esirimizdir.Söylediğimiz andan itibaren sözümüzün esiri oluruz.Kötü söz söyleyip sözünün esiri olanlardan olmayalım...''

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlarınız için tşk burda sizlerin söylemiş olduğu yanlışlarım benim için önemli daha dikkat etmen gereken noktları görüyorum hepinizine tekrardan teşekkürler birde el ilanı,bröşür,ve diğer grafik işlerimde renklendirme yaparken sorun yaşıyorum hangi rengi kullanıcagımı kestiremiyorum

asegon

🌱Yeni Üye🌱
Moral bozma adına söylemiyorum ama özgün bişey göremedim. Ama biraz daha iyi takipçi olursan daha iyi şeyler yapabileceğine inanıyorum. Dünyada ünlü tasarımcılar neler yapıyor onlardan esinlenebilirsin. Renklerin dilini okuman lazım. Renk uyumlarını daha iyi görebilirsin. Başarılar Diliyorumm