Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo çalışmalarım

E

energy_explode

Guest
"M" ve "İ" harflerini kullanarak bireysel logolar çıkarmam istenmişti bi kaç logo çalışması yaptım eleştirir ve eksiklerini söylerseniz çok sevinirim değerli arkadaşlarım

1111on2.jpg

Benzer konular

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Doğrusunu söylemek gerekirse ben hiçbirini beğnemedim.Tabi bu kişiden kişiye değişir.Eline sağlık.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
4 ve 5. sıradakiler fena değil bence.

ŞENGÜL BOZKURT

🌟Usta Tasarımcı🌟
4. sıradaki gri-siyah olan güzel bence :peace1: eline sağlık...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
m ler çok net ama i ler olmamış.anlaşılmıyor....

federal046

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iyi yada güzel emek emek de, sen bu logoları hangi firmaya çizdin. hayali bişimi? ne üzerine çalışır, yaratıcılık meselesi! ne üzerine çizdiğini bilmeden yapılan bir yorum ne kadar gerçekçi olur?:upset: ben ce olmaz.

emeğe saygı / kolay gele

maviKelebek

🌱Yeni Üye🌱
federal046 doğru söylemiş.. bazen dergi logosu çizersiniz, tekstil firması logosuyla uyuşmaz, çünkü logo firmasını anlatan ilk karşılama aracıdır.. size göz kırpar, size selam werir hatta sizi ağırlar.. eğer böyle düşünmezseniz her kalem oynatmak "logo" literatürüne geçerdi.. bunlar hakaret olarak algılanmasın lütfen..

E

energy_explode

Guest
yorun ve eleştiriler için çok teşekkür ederim bu logoları çizmemdeki amaç çalışma olsun diye

ama daha detaylı araştırmalarla ve konuya yönelik çizimler yapacağımdan emin olabilirsiniz ;)

selametle

nosce

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Batmani anımsattı bana bian:)

aliustatales

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.srehber.com
M-İ ise

Arkadaşlara katılıyorum... Firma veya kişi adına hiç bir bilgi içermiyor. Sadece grafik olarak bakacak olursak 1. sütun derim

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende zucker'e katılıyourm kaptan m ler çok belirgin i ler ne yazıkkı anlaşılmayacak derecede belirgin değil kolay gele

lokman_reklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.lokmanreklam.com
arkadaşlar neden beğenmiyorsunuz peki siz olsaydınız nasıl yapardınız...
şu bi gerçekki mesela arçelik büyük bir firma olmasaydı derdikki ya yazı karekteri uymamış
yok üstünde karede neyi anımsatıyor bu ne olarak bize yansıyor
arçeliğin logosuna diyoruzki büyük firma bir bildiği vardır bence arçelik logosu rezil bir logo
arçeliğin logosu çelik gibi olmalıydı.sadece arçelik değil bekoya da bakarsanız okadar alıcı değil. ak partinin logosuna bakın ampül ya ampül neyi anımsatıyor köydemi yaşıyor türk halkı sedace şematik olsa hadi neyse ya adamlar ampülün içndeki o yanan telleri bile çizmiş hele o civata yerleri varya gerçekten berbat bana göre... ne demek istemiş o logoyla '''hey millet bakın ben ampül gibi aydınlatırım''' he he zırtındanda geri kalmıyorlar...
allaha şükür aydınlık yerleride karanlığa boğdular...

federal046

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar neden beğenmiyorsunuz peki siz olsaydınız nasıl yapardınız...
şu bi gerçekki mesela arçelik büyük bir firma olmasaydı derdikki ya yazı karekteri uymamış
yok üstünde karede neyi anımsatıyor bu ne olarak bize yansıyor
arçeliğin logosuna diyoruzki büyük firma bir bildiği vardır bence arçelik logosu rezil bir logo
arçeliğin logosu çelik gibi olmalıydı.sadece arçelik değil bekoya da bakarsanız okadar alıcı değil. ak partinin logosuna bakın ampül ya ampül neyi anımsatıyor köydemi yaşıyor türk halkı sedace şematik olsa hadi neyse ya adamlar ampülün içndeki o yanan telleri bile çizmiş hele o civata yerleri varya gerçekten berbat bana göre... ne demek istemiş o logoyla '''hey millet bakın ben ampül gibi aydınlatırım''' he he zırtındanda geri kalmıyorlar...
allaha şükür aydınlık yerleride karanlığa boğdular...

sayın lokman_reklam burada herkes hür bir şekilde yorumunu yapıyor. eğer yapılan yorumlardan hoşnut değilseniz. çalışmaları koymazsınız foruma. yok ben yayınlayayım sizde yorumlarınızı yapın derseniz, iyi yada kötü yapılan yorumları göze alacaksınız.

emeğe saygı / başarılar.