Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"M" ve "İ" harflerini kullanarak bireysel logolar çıkarmam istenmişti bi kaç logo çalışması yaptım eleştirir ve eksiklerini söylerseniz çok sevinirim değerli arkadaşlarım
iyi yada güzel emek emek de, sen bu logoları hangi firmaya çizdin. hayali bişimi? ne üzerine çalışır, yaratıcılık meselesi! ne üzerine çizdiğini bilmeden yapılan bir yorum ne kadar gerçekçi olur?:upset: ben ce olmaz.
federal046 doğru söylemiş.. bazen dergi logosu çizersiniz, tekstil firması logosuyla uyuşmaz, çünkü logo firmasını anlatan ilk karşılama aracıdır.. size göz kırpar, size selam werir hatta sizi ağırlar.. eğer böyle düşünmezseniz her kalem oynatmak "logo" literatürüne geçerdi.. bunlar hakaret olarak algılanmasın lütfen..
arkadaşlar neden beğenmiyorsunuz peki siz olsaydınız nasıl yapardınız... şu bi gerçekki mesela arçelik büyük bir firma olmasaydı derdikki ya yazı karekteri uymamış yok üstünde karede neyi anımsatıyor bu ne olarak bize yansıyor arçeliğin logosuna diyoruzki büyük firma bir bildiği vardır bence arçelik logosu rezil bir logo arçeliğin logosu çelik gibi olmalıydı.sadece arçelik değil bekoya da bakarsanız okadar alıcı değil. ak partinin logosuna bakın ampül ya ampül neyi anımsatıyor köydemi yaşıyor türk halkı sedace şematik olsa hadi neyse ya adamlar ampülün içndeki o yanan telleri bile çizmiş hele o civata yerleri varya gerçekten berbat bana göre... ne demek istemiş o logoyla '''hey millet bakın ben ampül gibi aydınlatırım''' he he zırtındanda geri kalmıyorlar... allaha şükür aydınlık yerleride karanlığa boğdular...
arkadaşlar neden beğenmiyorsunuz peki siz olsaydınız nasıl yapardınız... şu bi gerçekki mesela arçelik büyük bir firma olmasaydı derdikki ya yazı karekteri uymamış yok üstünde karede neyi anımsatıyor bu ne olarak bize yansıyor arçeliğin logosuna diyoruzki büyük firma bir bildiği vardır bence arçelik logosu rezil bir logo arçeliğin logosu çelik gibi olmalıydı.sadece arçelik değil bekoya da bakarsanız okadar alıcı değil. ak partinin logosuna bakın ampül ya ampül neyi anımsatıyor köydemi yaşıyor türk halkı sedace şematik olsa hadi neyse ya adamlar ampülün içndeki o yanan telleri bile çizmiş hele o civata yerleri varya gerçekten berbat bana göre... ne demek istemiş o logoyla '''hey millet bakın ben ampül gibi aydınlatırım''' he he zırtındanda geri kalmıyorlar... allaha şükür aydınlık yerleride karanlığa boğdular...
sayın lokman_reklam burada herkes hür bir şekilde yorumunu yapıyor. eğer yapılan yorumlardan hoşnut değilseniz. çalışmaları koymazsınız foruma. yok ben yayınlayayım sizde yorumlarınızı yapın derseniz, iyi yada kötü yapılan yorumları göze alacaksınız.