Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

princess20

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hepsi harika çalışmalar sadece barboros u beyenmedim çok detaylı küçük bi yerde kullanılmak istendiğinde pek belli olmaz die düşünüyorum onun dışındakiler harika tebrikler

ahmetvrl

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aresreklamhizmetleri.com
Başarılarının devamını dilerim

:peace1::peace1::peace1::peace1: Logoların gerçekden çok güzel inşallah bende senin kadar güzel logolar yaparım ileride (daha yolun başındayım da)

casanova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hocam Hepsİ Bİrbİrİnden GÜzel Ellerİne SaĞilik Helal Olsun:)

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Bu arkadaşımız çalışmalarını yayınlayıp ortadan kaybolmuş, hafife alındığımız hissine kapılmaya başladım. Burda yorumlarını esirgemeyen arkadaşlarımıza, tasarım sahibi arkadaş adına, yorumlarınız ve eleştirileriniz için teşekkür ederim.
Bu arkadaşada mesajım lütfen nerden geldiğini unutma. Bir teşekkür mesajı yazma nezaketi göster.

Bu çalışmalara yorum ve eleştiri yapmaya gerek olmadığını düşünerek konuyu kilitliyorum.

Freezer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.spaksu.com
Bu arkadaşımız çalışmalarını yayınlayıp ortadan kaybolmuş, hafife alındığımız hissine kapılmaya başladım. Burda yorumlarını esirgemeyen arkadaşlarımıza, tasarım sahibi arkadaş adına, yorumlarınız ve eleştirileriniz için teşekkür ederim.
Bu arkadaşada mesajım lütfen nerden geldiğini unutma. Bir teşekkür mesajı yazma nezaketi göster.

Bu çalışmalara yorum ve eleştiri yapmaya gerek olmadığını düşünerek konuyu kilitliyorum.

Bir önceki sayfamda arkadaşlarıma teşekkürlerimi belirtmiştim. Heralde görmemişsiniz. Ondan sonraki mesajlarıda işlerimin yoğunluğu nedeni ile takip edememiştim. Kusura bakmayınız.

Yorumlarınız için herbirinize tek tek teşekkür ederim.

seher

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok guzell logolarr ya ellrınee saglıkk

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gerçekten hepsi birbirinden güzel... Ellerine ve beynine sağlık. Tebrikler... Başarılar

burcax

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar merhaba bana century 21 in logosu lazım cdr olarak varmı acaba?? :(:(

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmalar o kadar çok ki hepsine ayrı ayrı yorum yapmak biraz zaman alacak gibi
o yüzden genel olarak bakıldığında güzel çalışmalar

mesela 4. çalışma (R) benim çok hoşuma gitti ellerine sağlık

Freezer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.spaksu.com
Teşekkürler ..

Logolar güncellendi.. Yeni logolar ekledim üst tarafına

sums

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hepsi gerçekten güzel logolar. yalnız "İnsan Kaynakları" logosunda Linux Kubuntu görüyor gibi oldum.

haklısın kesin çalmıştır dimi :wink:

Çalışmaların çok güzel olmuş dostum eline sağlık iyi çalışmalar

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Smart reklam logosu bir kanal vardı hatırlayamadım onunla hemen hemen aynı, Nano Nasanın logosunu anımsatıyor, Artstil, Arçeliğin yan markası olan Arstil logosunun aynısı gibi. Esinlenlen güzel bir şey ama bunlar fazla benziyor. Diğerleri bir kaçı dışında güzel logolar, tebrik ederim.

Freezer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.spaksu.com
Smart reklam logosu bir kanal vardı hatırlayamadım onunla hemen hemen aynı, Nano Nasanın logosunu anımsatıyor, Artstil, Arçeliğin yan markası olan Arstil logosunun aynısı gibi. Esinlenlen güzel bir şey ama bunlar fazla benziyor. Diğerleri bir kaçı dışında güzel logolar, tebrik ederim.

bnzer.jpg

Nasanının logosuna benzer dediğiniz logolar nasanın çok önceden bir bölümünde kullanılam eski bir logosunun yazı tipiyle yapıldığı için nasanın logosuna benzetmeniz normal ancak orjinal nasa logosuna benzetirseniz yanlış..

Artstilin logosunu benzetmenin yakından uzaktan alakası yok. İsim benzerliği nedeniyle logonunda benzemesi gerekmez.

Smart reklamın logosuna benzer bir tv logosu ben bulamadım varsada bilmiyorum. Bulan olursa eklesin..

Yorumunuza katılmıyorum çünkü söylediğiniz logolarda benzeme payı hiç yok.. Yorumlarınızda gerçeklik payı olması için resimleri karşılaştırıp ekleyinki bizde bilelim.

Son düzenleme: