Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Çalışmam (By04)

MustafaYasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mustafayasar.net
Merhaba Arkadaşlar..
Size Logo Çalışmamı Sunuyorum.. Ben WebYazılımcısıyım.. Son Zamanlar PhotoShopa Merak Sardım.. Bu Konuda Uzman Değilim.. Bu Sitedende Çok Yararlanıyorum, Emekdar Arkadaşlara Teşşekür Ediyorum.. 04 Benim Simgem Gibidir(Beni Tanıyan Bilir.). Onun Üzerine Bir Çalışma Yaptım Bu İlk Çalışmam, Yorumlarınızı Bekliyorum..

04logocopygr7.jpg

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
:) effect hoş fakata logo burda ben goremiyorum:( tabi bende pek iyi logo tasarımcı iyi değilim..ama bu çalişmadan dediğim gibi logo gormiyorum:( logo ilgili arıştırma yapın..daha iyi çalişma yapabilirsiniz photoshopta bile! kolay galsin

MustafaYasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mustafayasar.net
:) effect hoş fakata logo burda ben goremiyorum:( tabi bende pek iyi logo tasarımcı iyi değilim..ama bu çalişmadan dediğim gibi logo gormiyorum:( logo ilgili arıştırma yapın..daha iyi çalişma yapabilirsiniz photoshopta bile! kolay galsin

Peki Arkadaşım Ben Logo Derken Ne Anlamalıyım Merak Ettim?:hmm2:

metro_ibo

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım bu neyi çağrıştırıyor onu anlayamadım

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
04 değenca bu logo değil... ya mesela bir firma al, kuafor al, mesela kuafor adı Golden Hair! bu konuda duşşunca yazı tipleri rengi belki golg rengi yada sarı ustune her hangi bir parlak, yani raplaklık efectı. yada her hangi bir bayan yuzu, belki yazıdan bir tipografi oluşturiyoruz..aslında temelde bu konu var...ben grafik işlerde sadece 5 ay..çok bilmek lazim.bence siz once temel konu ziaret edin!

MustafaYasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mustafayasar.net
Anladığım Kadarıyla;
Farzedelim Net04 Bilişim Hizmetleri Diye Firma Olsun.. Ben Bu Logoda 04 şeklinin Yanına farketmez Herhangi Bir Yerine "Net" Yazısını Eklesem Altınada "Bilişim Hizmetleri Yazsam" Buna Logo Diyebiliyoruz Olay Bumu Yani Benmi Yanlış Anladım.. ve bu Yapılan Çalışmayada Amblemmi Diyebiliyoruz.. Anladığım Bu..

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
hayır yazı karakterlerine yada font çizimine logo,
Logo: bir ürünün, firmanın ya da hizmetin isminin, harf ve resimsel öğeler kullanılarak sembolleştirilmesidir.
harflerden biçim oluşturmaya (ya da başka bir vektör çizimine) amblem diyoruz.
Amblem: çizgi ve resimle yapılan işaretlerdir ya da daha geniş tanımıyla "Ürün ya da hizmet üreten kuruluşlara kimlik kazandıran, sözcük özelliği göstermeyen; soyut ya da nesnel görüntülerle ya da harflerle oluşturulan simgelerdir".
ikisini birden kullanırsak mesela 'kuş' yazarken 'u'yu kuşa benzetiysek buda logotype oluyor.
Logotype: amblem (simge) ile logonun bileşimi denilebilir.
bence https://www.grafikerler.net/calisma...logotype-arasindaki-farklar-t5837.html?t=5837 bu konuyu bir ziyaret edin.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
2008 yılında merakla başlayıp ilk logo çalışmasıyla yorumlardan sonra meslek hayatı bitti arkadaşın:rofl:

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşım eline sağlık yeni başlayan biri larak çok güzel

Saygılar
Mersinli33

albay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öylesine bir çalışma heralde bu...

can sıkıntısından dolayı yapmıssınız sanki..

bir anlamı,konusu olmalı dimi.ona göre yaapsanız kendinizi geliştirmeniz açısından daha verimli olabilirsiniz..

saygılar.....